Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Με συνταγή Τούμπας, αλλά για αποτέλεσμα στο Χαριλάου ο "Άγιαξ"


Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ που θα πάει για αποτέλεσμα στο ματς με τον Άρη


Με προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή 3/2 και  ώρα 19.00 στο γήπεδο Χαριλάου, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ 1.


Στη σημερινή προπόνηση ο Πετράκης ασχολήθηκε στο δίτερμα με την τακτική του αγώνα και είναι λογικό να διαφυλάξει πρώτα τα νώτα και στη συνέχεια να χτυπήσει στην κατάλληλη στιγμή. Επιστρέφουν οι Αθανασιάδης, Τζημόπουλος, Νικολιάς που εξέτισαν την ποινή τους. Θα απουσιάσουν οι Μιχαήλ Αλέξης, Ξύδας (τραυματίες), Αποστολόπουλος (οικογενειακό πρόβλημα). Εκτός θα μείνει πάλι ο Λεό, προς αποφυγή υποτροπής του τραύματος στους προσαγωγούς, που τον ταλαιπώρησε πολύ καιρό. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Κριζμάν που θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή λόγω καρτών. Έτσι επιθετικό δίδυμο θα είναι Αθανασιάδης με Μάνο. Χθες ο Πετράκης «κατασκόπευσε» τηλεοπτικά τον Άρη στον αγώνα που έδωσε στην Ξάνθη.

Από το περασμένο ματς με τον ΠΑΟΚ, που έχασε στο 87’ με σκορ 2-1 έχοντας κόντρα και τη διαιτησία του Φωτιάδη, κρατά το πάθος και τον μεγάλο ψυχισμό που επέδειξε. Αυτά τα στοιχεία θα κρατήσει στη συνέχεια. Στο Χαριλάου, θα επιδιώξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Προχθές στην Τούμπα, οι κυανόλευκοι έφτασαν κοντά σε έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά όπως είπε και ο Πετράκης, όταν δέχεται μια ομάδα γκολ στο τέλος, είναι σαν να μη τις έκατσε η μπίλια της τύχης σε ρουλέτα.