Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Τώρα θα... παίξει μπάλα και ο κόσμος του ΠΑΣ


Συναγερμός επικρατεί στα Γιάννινα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εκτός από την ομάδα που κάνει εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και ο κόσμος ετοιμάζεται να δώσει το δικό του «παρών» στις εξέδρες, ενισχύοντας την ομάδα του, πάντοτε με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα.
Επιβεβαιώνοντας αυτό που είχαμε αναφέρει και άλλες φορές, ότι στα δύσκολα, πάντα υπάρχει συσπείρωση φιλάθλων στο πλευρό του ΠΑΣ. Η ΠΑΕ πιάνοντας τον σφυγμό του κόσμου και σ’ αυτό το παιχνίδι έβαλε γενική είσοδο 5 ευρώ για όλες τις θύρες, πλην αυτών που είναι στα επίσημα και έχουν άλλες τιμές. Εκτιμάται και από κύκλους των οργανωμένων ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει πολύ περισσότερος κόσμος από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Όλοι θέλουν μια νίκη, για να σταματήσει το κακό σερί, καθώς ο «Άγιαξ» έχει δύο μήνες να πάρει τρίποντο και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, με νίκη και στο άλλο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί. Μόνο έτσι μπορεί να ανακάμψει η ιστορική ομάδα της Ηπείρου, να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα και η ψυχολογία και να αλλάξει γραμμή πλεύσης. 

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν από χθες και γίνονται καθημερινά από 10 πμ. έως 5 μμ από τα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ. Το Σάββατο τα γραφεία θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι στις 2 το μεσημέρι και τη μέρα του αγώνα (Κυριακή), μετά τις 11 το πρωί θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του σταδίου. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίσθηκε και χθες η προετοιμασία με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στο ΠΕΑΚΙ. Οι Αθανασιάδης, Μυστακίδης, Κάστρο έκαναν πάλι ατομικό πρόγραμμα, με την προοπτική να τεθούν στη διάθεση του Πετράκη. Αν χάσουν και άλλες προπονήσεις, είναι δύσκολο να ξεκινήσουν με τη βασική ενδεκάδα, αλλά θα είναι στην 18άδα να βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Για την επίθεση έχουν προβάδισμα να αποτελέσουν δίδυμο οι Ξύδας, Γιάκος, Κριζμάν, Παμλίδης, Λουκίνας που είναι διαθέσιμοι. Μπορεί ακόμη να υπάρχουν οι απουσίες από τις προπονήσεις των τριών προαναφερθέντων (Αθανασιάδης, Κάστρο, Μυστακίδης), αλλά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα με την επιστροφή των Μπουκουβάλα, Κριζμάν, Βιδάλ και Νικολιά. 

Χθες προπονήθηκε και ο Τσικάρσκι, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις με την εθνική Σκοπίων, αλλά είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στη Λάρισα) και είναι εκτός μάχης. Σήμερα θα επιστρέψει και ο Λίλα που είναι με την εθνική Αλβανίας. Το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

ΕΧΤΙΣΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θέλει πολύ προσοχή ο Λεβαδειακός, καθώς τα τελευταία χρόνια παίρνει θετικά αποτελέσματα στα Γιάννινα. Πέρσι, μπορεί να συνετρίβη με σκορ 4-0 στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα πήρε ισοπαλία 0-0 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Τη σεζόν 2016-17 πήρε πάλι ισοπαλία 0-0  και ένα χρόνο πριν, τη σεζόν 2015-16 κέρδισε 0-1 με γκολ του Μίγκα και τη σεζόν 2014-15 κέρδισε στα Γιάννινα με το εντυπωσιακό σκορ 0-4. Δηλαδή στα τέσσερα τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις του σταδίου «Ζωσιμάδες» έχουν δύο ισοπαλίες και δύο νίκες του Λεβαδειακού με σκορ 0-4 και 0-1. Τελευταία φορά που κέρδισε ο ΠΑΣ με σκορ 2-1 ήταν τη σεζόν 2013-14. Γι’ αυτό το κυριακάτικο ματς θέλει προσοχή.

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σήμερα θα γίνει και ο ορισμός των διαιτητών της 11ης αγωνιστικής. Είναι και αυτό ένα σοβαρό θέμα, καθώς η τοπική ομάδα υπέστη αδικίες σε τρία παιχνίδια και μάλιστα με απροκάλυπτο τρόπο. Ας ελπίσουμε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης να έλαβε τα μέτρα του για να μη ξαναδούμε σφυρίχτρες όπως στα παιχνίδια με Ατρόμητο, Ξάνθη και Λάρισα.