Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πέτυχε πολλά ο ΠΑΣ τον τελευταίο καιρό


Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν για τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου


Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό τον τελευταίο καιρό. Σημείωσε τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έσπασε το αήττητο δύο ποιοτικών ομάδων όπως είναι οι Άρης, Ατρόμητος και ετοιμάζεται με καλές προϋποθέσεις να αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Παράλληλα έδειξε ότι έχει βάθος στο δυναμικό του, πολλές επιλογές ο Πετράκης με ισάξιους παίκτες. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Άρη, στο Περιστέρι υπήρξαν 10 νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα! Μόνο ο Αλέξης Μιχαήλ ήταν και στα δύο ματς από την αρχή. Οι υπόλοιποι δέκα που ξεκίνησαν στο προχτεσινό παιχνίδι ήταν άλλοι στον πάγκο και άλλοι εκτός αποστολής του προηγούμενου αγώνα πρωταθλήματος. 

Βέβαια στους αγώνες Κυπέλλου όλες οι ομάδες κάνουν κάποιες αλλαγές, για να πάρουν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες, αλλά σε ποσοστό 90% που τόλμησε ο Πετράκης στο Περιστέρι, δεν το έκανε κανένας άλλος προπονητής. 

Και επίσης, με όλα αυτά και τα καλά αποτελέσματα που ήρθαν, έφυγαν τα σύννεφα αμφισβήτησης που υπήρχαν από τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά και τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Τώρα το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο περνά στο περιθώριο και οι σκέψεις όλων είναι στο δύσκολο παιχνίδι με τον νεανικό Παναθηναϊκό. Σήμερα στο γήπεδο Κορωπίου στην Αθήνα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης όσοι αγωνίστηκαν στο Περιστέρι και κανονική προπόνηση οι υπόλοιποι. Δεν υπολογίζεται ο Σιόντης λόγω της αποβολής του, ενώ αποθεραπεία έκανε ο Αποστολόπουλος που αποχώρησε με τράβηγμα από το χτεσινό παιχνίδι.