Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εσωτερικός.... μετανάστης ο ΠΑΣ Γιάννινα!


Ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ στην προπόνηση της ομάδας


Εσωτερικός…. μετανάστης θα είναι αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα, καθώς αύριο Τρίτη (25/9) θα παίξει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, για το Κύπελλο Ελλάδος και το Σάββατο (29/9) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα έχει ταξιδέψει άλλες τρεις φορές για Αθήνα για τα προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης. Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των συνεχόμενων ταξιδιών, κρίθηκε σκόπιμο η αποστολή να παραμείνει μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα.

Η ομάδα που αναχώρησε το μεσημέρι για την Αθήνα, θα προπονείται τις επόμενες ημέρες στο γήπεδο Κορωπίου.

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε 25 παίκτες στην αποστολή, δηλαδή όλους τους διαθέσιμους. Μεταξύ αυτών και 2 νεαροί, αφού στους αγώνες Κυπέλλου οι ομάδες Σούπερ Λίγκας και Β' Εθνικής, πρέπει να έχουν δηλωμένους στην 18άδα του φύλλου αγώνα, δύο παίκτες κάτω των 20 ετών, δηλαδή αυτούς που γεννήθηκαν από 1-1-1999 και εντεύθεν για τη φετινή σεζόν, όπως αναφέρεται στο άρθρο 11 της προκήρυξης. Ο ΠΑΣ καλύπτεται με τους Λιάσο και Ντόλοβατς.

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο και σε παίκτες που δεν ήταν βασικοί τον τελευταίο καιρό.

Στην αποστολή είναι οι εξής 25 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Αλέξης Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Νικολιάς, Λουκίνας, Μπαπτίστ Λεό, Κούζικ, Ντόλοβατς, Μυστακίδης, Ξύδας, Αθανασιάδης, Γιάκος, Κριζμάν, Βιδάλ.

Πριν την αναχώρηση, το πρωί έγινε κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Αρχηγός αποστολής ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος.

Τον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ θα καλύψει σε απευθείας μετάδοση το συνδρομητικό κανάλι COSMOTEsport 1.