Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Η όμορφη εκδήλωση των βετεράνων παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση των βετεράνων παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα


Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα «Πέριξ» του Σταυρακίου ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Παράλληλα τιμήθηκαν με πλακέτες δύο άνθρωποι της παλιάς φρουράς που διαχρονικά προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Πρόκειται για τον μασέρ Χρήστο Κλαρούδα και τον φροντιστή Ανδρέα Ευαγγέλου. Για την προσφορά τους αναφέρθηκαν οι Θανάσης Χαρίσης και Βασίλης Παπαχρήστου. Την απονομή της πλακέτας στον Χρήστο Κλαρούδα έκανε ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης και στον Ανδρέα Ευαγγέλου ο Βασίλης Παπαγγέλης. Ο Κλαρούδας εμφανώς συγκινημένος θυμήθηκε και μια παλιότερη βράβευσή του από τον παλιό επιθετικό Νίκο Παπανικολάου, του οποίου έσωσε τη ζωή σε αγώνα με τη Νίκη Βόλου όπου του γύρισε η γλώσσα. Παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει και σε προπόνηση του ΠΑΣ με τον προπονητή Πιέτρ Πάκερτ. 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Θανάσης Χαρίσης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του συνδέσμου βετεράνων αφού όλα τα παιχνίδια που δίνει είναι προς αυτή την κατεύθυνση και παράλληλα ευχήθηκε και καλή πορεία στην ομάδα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.

Ήταν βετεράνοι παίκτες που εξέφραζαν όλες τις γενιές των άσσων που φόρεσαν τη βαριά και τιμημένη φανέλα του ΠΑΣ. Από τους πιο παλιούς, όπως ήταν οι Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, Διονύσης Αλεξάκης, Βασίλης Παπαγγέλης μέχρι και τις νεώτερες γενιές.


Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπαχρήστου που είναι και προπονητής στην ομάδα των βετεράνων. Εκ μέρος της ΕΠΣΗΠ ήταν οι Κιτσάκης και Λιάνος. Το σωματείο του ΠΑΣ εκπροσώπησε αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου που είναι και μέλος των βετεράνων.

Την πίττα έκοψαν από κοινού οι Χαρίσης και Παπαχρήστου, ενώ το φλουρί έτυχε στην κόρη του Νίκου Τσιάβου που αντιστοιχεί στο νέο λεύκωμα του Αιμίλιου Νέου με φωτογραφίες από τα Γιάννινα και την ευρύτερη περιοχή.