Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Αισιοδοξία και πίστη για καλό αποτέλεσμα υπάρχει στον ΠΑΣ

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα την Κυριακή στο παιχνίδι επί του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, με προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.
Το κλίμα είναι καλό και η νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου ανέβασε την ψυχολογία όλων. Ο ΠΑΣ έχει δύο εντός έδρας δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για να κλείσει ένας κύκλος δύσκολων αγώνων, αλλά επειδή οι «κυανόλευκοι» βλέπουν κάθε παιχνίδι χωριστά, η προσοχή είναι επικεντρωμένη στο παιχνίδι της Κυριακής.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Σολτάνι, Λίλα, Νικολιάς που προέρχονται από τραυματισμό και έτσι είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Μπουκουβάλας που εξέτισε την ποινή του. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος με κάρτες Χαλκιαδάκης, που καιρό τώρα δεν είναι στη βασική ενδεκάδα και ο Πετράκης τον βάζει ως αλλαγή. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχει ο Θέμης Τζημόπουλος και το πρωί του Σαββάτου θα δοκιμάσει αν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα για αυτή την αναμέτρηση, προσέχοντας ασφαλώς ο ΠΑΣ τα νώτα του για να μη δώσει χώρους στους επιθετικούς του Δικέφαλου και παράλληλα να χτυπήσει στην κατάλληλη στιγμή με αντεπιθέσεις. Εκτιμάται ότι με το σχήμα που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ, με κάποιες παραλλαγές που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ερχόμενου αγώνα.

Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση στις πωλήσεις, ενώ το επιχειρησιακό της σχέδιο ετοιμάζει και η αστυνομία που θα λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο κάτω πέταλο της θύρας 7.

Χτες η τοπική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της συνεχάρη τον Λεονάρντο Κούτρη που στην ψηφοφορία του ΠΣΑΠ επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν που φορούσε τη φανέλα της τοπικής ομάδας.

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


Ο Γιάννης Πετράκης προχτές βράδυ στο «Παρκάκι» παρέθεσε δείπνο στους ρεπόρτερ του ΠΑΣ με αφορμή συμπλήρωσης 4 χρόνων στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Ό,τι πετύχαμε αυτά τα χρόνια, οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια όλων και όχι σε ατομικές πρωτοβουλίες» τόνισε ο Κρητικός τεχνικός, που δήλωσε αισιόδοξος και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, Στον δείπνο παρακάθισαν οι συνεργάτες του Γιάννης Ταουσιάνης, Χρήστος Τσελιόπουλος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Πεδιαδιτάκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr

Συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ με πρωινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και πάλι ο Θέμης Τζημόπουλος που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά εκτιμάται ότι ο Πετράκης θα τον έχει στη διάθεσή του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή με προπόνηση στις 11 το πρωί. 
-Την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησε στο συνέδρια ιατρικής της ΟΥΕΦΑ που έγινε στην Αθήνα ο γιατρός της ομάδας Σταύρος Ριστάνης.