Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Κλαίνε... άδαρτοι στον Πανιώνιο για τη διαιτησία

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Σέζου εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Σε ότι αφορά το ματς με τον ΠΑΣ, μάλλον στη Νέα Σμύρνη κλαίνε άδαρτοι, αφού αν μια ομάδα μπορεί να έχει παράπονα από τον Σέζο είναι ο ΠΑΣ, που δεν απέβαλε τον Μπανανά.
Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν γνωρίζουμε και γι' αυτό δεν σχολιάζουμε τίποτα

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου


"Κύριοι της διαιτησίας κουραστήκαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε αγωνιστική είτε εντός είτε εκτός έδρας έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Από τα τελευταία παιχνίδια της περσινής περιόδου είχαμε πάρει τα μηνύματα. Φέτος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι διαιτησίες είναι εχθρικά προσκείμενες στον Πανιώνιο.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δει να ακυρώνονται γκολ της ομάδας μας (όπως στο ματς με την Κέρκυρα) και να κόβονται επιθέσεις (όπως στο σημερινό ματς με τα Γιάννινα) με ανύπαρκτα οφσάιντ και με «χειρουργικές επεμβάσεις» και φυσικά να μην παίρνει η ομάδα μας αυτό που αξίζει εντός του γηπέδου. Άλλωστε καμία αμφισβητούμενη φάση δεν είναι ποτέ υπέρ του Πανιώνιου. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι η ισονομία και το 50-50.

Στο σημερινό δε παιχνίδι μας, ο διαιτητής Σέζος, εκτός όλων των άλλων, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεν άφησε το πλεονέκτημα, δίνοντας υπέρ μας φάουλ, τη στιγμή που η ομάδα μας είχε ξεκινήσει ήδη επικίνδυνη αντεπίθεση. Σε αντίστοιχη φάση των αντιπάλων, άφησε κανονικά να εξελιχθεί η επίθεση και μετά την ολοκλήρωσή της, γύρισε πίσω και έδειξε την κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας. Αυτό αν μη τι άλλο μας κάνει να θεωρούμε ότι έδειξε και τις προθέσεις του.

Εμείς ήδη έχουμε έχουμε ετοιμάσει τα DVD των αγώνων μας προκειμένου να διαπιστώσει όλη η Ελλάδα το δίκαιο των λόγων μας.

Έλεος κύριοι. Δεν μπορείτε καθορίζετε εσείς τις τύχες των ομάδων".