Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Αισθάνομαι καλά που δουλεύω στα Γιάννινα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο ματς με τον Πανιώνιο

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης που συμπλήρωσε 4 χρόνια στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ δήλωσε τα εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ. Αυτό που μας είχε στερήσει η τύχη μας το επέστρεψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη θα μπορούσε να έρθει και στις δύο πλευρές».
Για τη μακροχρόνια παρουσία του στον πάγκο των Ηπειρωτών: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσον έπαιξε ρόλο το ότι κλείνω σήμερα τέσσερα χρόνια. Αυτό που πάντα καθορίζει την στάση μου είναι να αισθάνομαι καλά και στα Γιάννενα αισθάνομαι καλά».
Για τη νίκη:  «Νομίζω πως ως τώρα δεν είχαμε καθόλου τύχη. Αυτό που καταφέραμε σήμερα κάτι δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Χρειάζεται πιο πολλή προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Για την τύχη που έλειψε σε άλλα ματς:  «Δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποτέλεσμα ενώ είχαμε καλή παρουσία. Ζήσαμε αρκετές στιγμές που δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι πρέπει να αποδεχόμαστε την κατάσταση γιατί πιστεύω ότι στο τέλος πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη».

ΠΗΓΗ: novasports.gr