Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα

Γενική είσοδο 10 ευρώ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 


Γενική είσοδος 10 ευρώ θα ισχύσει για το πρώτο ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα που θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 στα Γιάννινα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια έχει ως εξής:
«Ξεκινάει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της 1ης φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με την Α.Ε.Λ..
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη, και την Πέμπτη από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Δευτέρα έως και Τετάρτη 10:00 – 17:00.
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Πέμπτη του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στην Α.Ε.Λ. θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, 10€
Θύρα 5 GOLD, 25€
Θύρα 3 VIP, 20€
Παιδικά, 5€
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας».