Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Μένει στον ΠΑΣ ο Μιχαήλ, απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού

Παραμένει στον ΠΑΣ ο Αλέξης Μιχαήλ και με την κυανόλευκη φανέλα θα κλείσει την καριέρα του

Στον ΠΑΣ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Μιχαήλ και δεν υπάρχει θέμα παραχώρησής του στον Παναθηναϊκό.
Ο αρχηγός της ομάδας απάντησε στους διοικούντες της ομάδας ότι τον τιμά η πρόταση του Παναθηναϊκού, αλλά για δικούς του λόγους θέλει να μείνει στον ΠΑΣ και να κλείσει εδώ την καριέρα του.

Η απόφασή του έγινε αμέσως αποδεκτή και ο ΠΑΣ ειδοποίησε τους πράσινους ότι δεν παραχωρείται ο Μιχαήλ και το θέμα κλείνει οριστικά. Έτσι η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει το απόγευμα έχοντας ο Πετράκης κανονικά στα πλάνα του τον Μιχαήλ.

Όπως είχαμε τονίσει από την Κυριακή, η διοίκηση του ΠΑΣ από σεβασμό στην προσφορά του Μιχαήλ, δεν θέλησε να κάνει καμία κίνηση χωρίς την συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή. Αυτό διεμήνυσε στον ίδιο και στην Κέρκυρα ο πρόεδρος Χριστοβασίλης σε συνάντηση που είχαν πριν από το φιλικό παιχνίδι. Τελικά το θέμα έκλεισε και η σημαία του ΠΑΣ θα κυματίζει στον ιστό της.


Είναι πολύ αντρίκιο και τιμητικό για τον ίδιο αυτό που έκανε ο Μιχαήλ, να παραμείνει στον ΠΑΣ κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν και παίκτες –ελάχιστοι βέβαια- που πιστεύουν σε φανέλες και ιδεολογίες στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ένας από αυτούς τους λίγους και ξεχωριστούς είναι και ο Αλέξης Μιχαήλ.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ gianninasports.gr ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13-8-2017 ΩΡΑ: 1.28 Π.Μ.




ΚΥΡΙΑΚΗ 13-8-2017 ΩΡΑ: 10.49 ΜΜ