Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Γ. Πετράκης: Στην Τρίπολη θα είμαστε ακόμα καλύτεροι

Οι δηλώσεις που έκανε στην Κέρκυρα μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα του Super-fm.gr και στον Γιάννη Γιαννάκη δήλωσε τα εξής: «Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει όλη αυτήν την περίοδο οι παίκτες μου.
Δεν ήταν μια βατή προετοιμασία, γιατί είχαμε διάφορα προβλήματα με τα φιλικά, ενώ κάποιοι παίκτες ήρθαν καθυστερημένα. Σε γενικές γραμμές όμως, από την προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος και τηρουμένων των αναλογιών, γιατί μια ομάδα δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμη στην πρεμιέρα θέλει χρόνο, είμαστε καλά. Έχουμε την ετοιμότητα και πιστεύω να την έχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό την άλλη εβδομάδα, καθώς έχουμε μερικές ημέρες ακόμα δουλειάς».

Για το πρόσωπο του β’ μέρους: «Νομίζω ότι είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Παίζει και ο αντίπαλος, δεν παίζουμε μόνοι μας. Όντως η εικόνα μας στην επανάληψη δεν ήταν όπως στο α’ μέρος. Δεχτήκαμε πίεση και ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Το διορθώσαμε, όμως στην πορεία. Δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας στο βαθμό που θα θέλαμε να μείνει κι αυτό χάλασε κάπως την εικόνα. Η προσπάθεια, πάντως, έγινε και στο β’ ημίχρονο». 

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια γραμμή που πάει καλύτερα συγκριτικά με πέρυσι: «Πάντα μπορούμε να βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, αυτό δεν σταματάει ποτέ. Το σημαντικό για ‘μενα είναι να βρούμε την ισορροπία και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν εξαιρέσουμε ένα 20λεπτο του β’ ημιχρόνου, ήμασταν καλά οργανωμένοι σήμερα στην άμυνα, δεν κινδυνεύσαμε και είχαμε και καλές προϋποθέσεις σε 1-2 περιπτώσεις για γκολ και στο β’ μέρος. Για ‘μενα σήμερα η ισορροπία σε άμυνα και επίθεση ήταν η καλύτερη που είχαμε σε όλη την περίοδο». 

Για τα μεταγραφικά και αν θα γίνει κι άλλη προσθήκη: «Θα δούμε. Έχω χρόνο μπροστά μας. Όταν κλείσει ημερολογιακά ο χρόνος των μεταγραφών τότε θα μπορούμε να πούμε 100% ότι τελειώσαμε».