Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα Μιχαήλ και Παναθηναϊκού

Σε εκκρεμότητα είναι το θέμα Μιχαήλ καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό


Δεν υπήρξε σήμερα καμία εξέλιξη στο θέμα του ενδιαφέροντος που έδειξε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αλέξη Μιχαήλ από τον ΠΑΣ.
Μπορεί στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναφέρεται ότι δεν αποφάσισε ακόμη ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την περίπτωση Μιχαήλ, αλλά πληροφορίες από τον ΠΑΣ αναφέρουν ότι έγινε επίσημη πρόταση και υπάρχουν συζητήσεις.

Όπως σημειώσαμε και χτες, ο ΠΑΣ δεν θα κάνει καμία κίνηση από την πλευρά της χωρίς τη συναίνεση του Μιχαήλ. Όχι μόνο γιατί αυτό απαιτείται εκ του κανονισμού (καμία ομάδα δεν μπορεί να αναγκάσει παίκτη να λύσει το συμβόλαιο και να πάει σε άλλη αν δεν το θέλει ο ίδιος) αλλά περισσότερο από λόγους σεβασμού, γιατί ο Μιχαήλ είναι γέννημα θρέμμα του ΠΑΣ, βοήθησε την ομάδα στα καλά και στα δύσκολα χρόνια και η ΠΑΕ ρίχνει στο δικό του γήπεδο τη μπάλα. Να αποφασίσει αυτός αν θέλει να πάει ή όχι στον Παναθηναϊκό. 

Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών, ίσως και αύριο , καθώς μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος και δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες.