Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στον σύντομο χαιρετισμό του


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο «Κρυστάλ Παλλάς» η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου που ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία. Μάλιστα στην αίθουσα υπήρχε μονάδα αιμοδοσίας από το νοσοκομείο Χατζηκώστα και πολλοί έδωσαν αίμα.
Η διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας κυρία Ζερβού αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία να είναι κάποιος εθελοντής αιμοδότης.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς, ενώ παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Παναγιώτης Ποζίδης, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και άλλοι. Από πλευράς επισήμων ήταν ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτριος Κατερτζίδης, Βασίλης Καλούδης, ο Μάκης Χρυσοστόμου, εκ μέρος της Περιφέρειας ο Κώστας Σιαράβας κιαι ο Γιάννης Καραμπίνας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Σπύρος Πάϊκας και άλλοι.

Ο ιστορικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Σιόντης


Τιμήθηκαν από την παλιά φουρνιά του ΠΑΣ Γιάννινα ο ιστορικός αρχηγός Γιώργος Σιόντης, ο Τάκης Γραμμενιάτης και ο Θόδωρος Γκόλας. Ο τελευταίος αφιέρωσε την βράβευση στη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Πρίσκα. Τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας για τον ίδιο λόγο. 

Από την πλευρά της δημοσιογραφίας τιμήθηκε ο Νίκος Τσόλης και ο Λάκης Στεργίου ως συντελεστές επί σειρά ετών της εκπομπής «Αθλητικό ραντεβού». Την πλακέτα του αείμνηστου Λάκη Στεργίου παρέλαβε η σύζυγός του Λουίζα. Τιμήθηκε η εφημερίδα «ΣΟΥΤ» για τη μεγάλη της διαδρομή και την πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής Παναγιώτης Μπούρης. Επίσης τιμήθηκαν τα τρία αθλητικά σάιτ. Για λογαριασμό του super-fm.gr και του ραδιοφωνικού σταθμού ΔΩΔΩΝΗ super fm την πλακέτα παρέλαβε ο διευθυντής Γιάννης Γιαννάκης. Για λογαριασμό του passports.gr την πλακέτα παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του Θανάσης Μυριούνης που την αφιέρωσε στη μνήμη του Βαγγέλη Λέκκου. Εκ μέρος του sportsioannina.gr την πλακέτα παρέλαβε ο Κώστας Γεωργιάδης.

Τιμήθηκαν επίσης η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος (φωτο αριστερά) που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Β’ Εθνική. Ο πρόεδρος Βασίλης Παύλου αφιέρωσε την βράβευση στη μνήμη του αξέχαστου Γιώργου Πρίσκα.

Εκτός από τις βραβεύσεις, η εκδήλωση είχε ως σκοπό και την απονομή κυπέλλων στις ομάδες της ΕΠΣΗΠ που πήραν πρωταθλήματα και πέτυχαν ανόδους τη σεζόν 2015-2016. Κύπελλα πήραν το Βελισσάριο, για το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής, η Αγία Μαρίνα και ο ΠΑΣ Κράψης πρωταθλήτριες στους 2 ομίλους της Β’ ερασιτεχνικής και οι Α.Ε. Γιάννενα και Αναγέννηση Ελληνικού για το πρωτάθλημα των 2 ομίλων της Γ’ ερασιτεχνικής.

Ανόδους ως δευτεραθλήτριες της Β’ερασιτεχνικής πήραν το Ροδοτόπι και η Θύελλα Κατσικά και ως δευτεραθλήτριες της Γ’ ερασιτεχνικής πήραν ανόδους ο ΠΑΟ Ιωαννίνων και ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου.
Τέλος, ειδικές απονομές έγιναν στους πρώτους σκόρερς των κατηγοριών, Γιώργο Χριστακόπουλο (Δόξα Κρανούλας) στην Α’ ερασιτεχνική, Δημήτρη Παπαγιάννη (Αγία Μαρίνα) στον Α’ Όμιλο της Β’ κατηγορίας και Χριστόφορο Ορφανό (ΠΑΣ Κράψη) στον Β’ Όμιλο, Γεώργιο Γκογιάννο (Πετσάλι), στον Α’ Ομιλο της Γ’ ερασιτεχνικής και Δημήτριο Κουτσογιάννη (Αναγέννηση Ελληνικού) στον Β’ Όμιλο.


Απονομές τιμητικών πλακετών έγιναν επίσης στον παλαίμαχο διαιτητή κ. Δραγάτη και στον πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών Ιωαννίνων κ. Ανέστη Ζώη.

Στο βήμα ο Γιώργος Σιόντης μετά την βράβευσή του










Η Λουίζα Στεργίου με τον Νίκο Τσόλη και τον Γιάννη Καραμπίνα










Λουίζα Στεργίου και Νίκος Τσόλης











Ο χαιρετισμός του Νίκου Τσόλη












Ο Διευθυντής του ΣΟΥΤ Παναγιώτης Μπούρης αναφέρει την σημασία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κρατώντας την τιμητική πλακέτα










Αριστερά ο Παναγιώτης Μπούρης στη βράβευσή του από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτη Δημητρίου










Δεξιά ο διευθυντής του ΔΩΔΩΝΗ super fm 104.3 και του super-fm.gr Γιάννης Γιαννάκης αίρνει την πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παπαχρήστου






Ο Γιάννης Γιαννάκης απευθύνει χαιρετισμό. Δίπλα η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Έλενα Αντωνίου και ο Παναγιώτης Δαβής.








Αριστερά ο δημοσιογράφος Θανάσης Μυριούνης παραλαμβάνει την πλακέτα για λογαριασμό του passports.gr










Ο Θανάσης Μυριούνης αφιέρωσε τη βράβευση στη μνήμη του Βαγγέλη Λέκκου











Η βράβευση του δημοσιογράφου Κώστα Γεωργιάδη (sportsioannina.gr) από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα






Στο βήμα ο Κώστας Γεωργιάδης απευθύνει χαιρετισμό











Ο παλιός λαμπρός γκολκίπερ του ΠΑΣ Θόδωρος Γκόλας αφιέρωσε τη βράβευσή του στη μνήμη του Γιώργου Πρίσκα









Ο ιστορικός Τάκης Γραμμενιάτης κατά την βράβευσή του









"Μόνο η ΕΠΣΗΠ μας τίμησε, ο Δήμος Ιωαννιτών ποτέ" είπε ο Γραμμενιάτης στην ομιλία του










Μια αναμνηστική φωτογραφία που θυμίζει και πολλά από το παρελθόν. Διακρίνονται από αριστερά Γιώργος Σιόντης, Βαγγέλης Γυφτόπουλος, Νίκος Τσόλης