Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ο "Άγιαξ" κόντρα στον παλιό εμβληματικό αρχηγό του

Ο Γιώργος Ντάσιος θα τεθεί την Κυριακή κόντρα στην παλιά ομάδα του με την οποία αγωνίστηκε 14 χρόνια

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Για πρώτη φορά ο ΠΑΣ θα τεθεί αντιμέτωπος και με τον επί σειρά ετών εμβληματικό αρχηγό του Γιώργο Ντάσιο, που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας, φορώντας 14 χρόνια την κυανόλευκη φανέλα.
Ο Ντάσιος που από το καλοκαίρι του 2016 ανήκει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τη φανέλα του ΠΑΣ έχει πάνω από 300 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Α’, Β’, Γ’ Εθνικής και μαζί με τους Κοντογιωργάκη, Γκλασμάνη, Τσουρλίδα, Λάππα είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές.

Είναι βέβαιο ότι στο ματς του β’ γύρου στα Γιάννινα θα γνωρίσει αποθεωτική υποδοχή για το ήθος και τη συνέπεια που υπηρέτησε τη Γιαννιώτικη ομάδα. Οι δρόμοι χώρισαν όχι όπως θα έπρεπε για έναν παίκτη που ταυτίστηκε με τη νεώτερη ιστορία του "Άγιαξ" αλλά ο χρόνος γιατρεύει και κλείνει όλες τις πληγές.

ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ


Ο Απόλλων Σμύρνης μετρά θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βγει από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού και να είναι 1 βαθμό πάνω από την διαχωριστική γραμμή. Έφερε ισοπαλία 0-0 με την Κέρκυρα, κέρδισε 2-0 την Ξάνθη και πήρε ισοπαλία 1-1 την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Με τον Κροάτη τεχνικό Ζόραν Βούλιτς (αντικατέστησε τον Άκη Μάντζιο αρχές Οκτωβρίου) είναι αλήθεια ότι ανάκαμψε η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Χτες οι παίκτες είχαν ρεπό ενώ τη Δευτέρα η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Από σήμερα επιστρέφουν όλοι κανονικά σε αγωνιστική δράση.