Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Σεβασμός ναι, αλλά όχι φόβος απέναντι στην "Ένωση"

Δύσκολες καταστάσεις θα περάσει απόψε στα Γιάννινα η ΑΕΚ. Στιγμιότυπο από περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Με θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΣ θέλει να ανοίξει την αυλαία των εντός έδρας αγώνων του, καθώς σήμερα Κυριακή στις 9.30 το βράδυ στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα.
Το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι NOVAsports 1. Η «Ένωση» το βράδυ της Πέμπτης συνέτριψε με σκορ 3-0 τη Μπριζ Βελγίου περνώντας στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας καταπληκτική απόδοση. Αυτό είναι κάτι που το παίρνουν σοβαρά υπόψη ο Πετράκης και οι παίκτες του, αλλά δεν τους ξάφνιασε και ούτε άλλαξε κάτι στον τρόπο σκέψης τους. Από την Τρίτη που είχε ξεκινήσει η προετοιμασία, είχε τονιστεί εντός των τειχών του ΠΑΣ ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, σε όποια κατάσταση και αν βρεθεί στα Γιάννινα ανεξάρτητα από την κούραση του ευρωπαϊκού αγώνα μπορεί να βγάλει αντιδράσεις και να προκαλέσει δύσκολες καταστάσεις και θέλει μεγάλη προσοχή. Συνεπώς ο ΠΑΣ από την Τρίτη ετοιμάζεται για να μπει στα δύσκολα και η καλή εμφάνιση της Ένωσης με τη Μπριζ δεν προκάλεσε κάποιον επιπρόσθετο φόβο ή προβληματισμό. 

Οι κυανόλευκοι των Ιωαννίνων δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους χωρίς κανένα φόβο απέναντι στην αντίπαλη ομάδα και να διεκδικήσουν τη νίκη, με την υποστήριξη και των φιλάθλων τους. Το σύνθημα του Πετράκη «εμείς θα παίξουμε τη μπάλα μας και στο ποδόσφαιρο καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη» είναι οδηγός για την σημερινή αναμέτρηση, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν και πολλοί φίλαθλοι. Με πολύ προσοχή ο Κρητικός τεχνικός παρακολούθησε από την τηλεόραση το ματς της ΑΕΚ και έχει καταγράψει πολλά πράγματα που έχει να πει στους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων, δείχνοντας και βίντεο σε σημεία που πρέπει να προσέξουν περισσότερο. Ο ΠΑΣ παρά τον τραυματισμό του βασικού σέντερ φορ Πέδρο Κόντε, δείχνει έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να μπει με δύναμη στο παιχνίδι, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας και την παράδοση με το μέρος του, καθώς σε 20 παιχνίδια Α’ Εθνικής στα Γιάννινα σημειώθηκαν 7 νίκες του ΠΑΣ, 9 ισοπαλίες και 4 νίκες της ΑΕΚ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα με προπόνηση ελαφριάς μορφής. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κόντε, Μπέριος και Σκόνδρας. Ο Πετράκης όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις, κατέληξε στην εντεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι. Σε ένα σύστημα 3-5-2 αναμένεται να ξεκινήσουν κάτω από τα δοκάρια ο Βελλίδης, στην άμυνα οι Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, στην περιφέρεια από δεξιά ως μπακ χαφ ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Ναδάλες, αμυντικό χαφ ο Γαρουφαλιάς, εσωτερικά χαφ οι Λίλα, Νικολιάς και στην επίθεση οι Χαλκιαδάκης και Γιάκος. Στην αποστολή είναι και οι Γιαννίκογλου, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Μπετρά, Ροντρίγκες, Κοζορώνης, Βιδάλ, Ντόλοβατς


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διεθνής ρέφερι Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Αλέξανδρο Γρεβένη (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας).  Πέρσι ο Αρετόπουλος είχε διευθύνει μόνο ένας ματς του ΠΑΣ και συγκεκριμένα αυτό με την Κέρκυρα στις 18/2/2017 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των κυανόλευκων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της ομάδας που για ακόμη μια χρονιά, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας,  στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια του ΠΑΣ να πραγματοποιήσει άλλη μια πετυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Ο κόσμος μας ήταν πάντα η δύναμη μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Χωρίς τους τιμωρημένους Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλο έφτασε  στα Γιάννινα η ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Η ΑΕΚ κληρώθηκε προχτές στον ίδιο όμιλο με Ριέκα Κροατίας (είχε παίξει με αυτή και ο ΠΑΣ για το Βαλκανικό Κύπελλο το 1979), Μίλαν, Αούστρια Βιέννης. Οι αγώνες ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου και πρώτο ματς για την «Ένωση» είναι μέσα στη Ριέκα με την ομώνυμη ομάδα.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ

Σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Κ-20. Το ματς θα γίνει στο αθλητικό κέντρο «EPIRUS». Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη θα επιδιώξει τη νίκη για να ξεκινήσει με το..δεξί το πρωτάθλημα νέων.

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΣ

-Θα συνεχιστεί και σήμερα από τα εκδοτήρια του σταδίου η διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι τιμές στη μεγάλη σκεπαστή είναι 25 ευρώ και στη μικρή σκεπαστή 15 ευρώ.


-Από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΣ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο πρώτο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.