Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ένα μήνα εκτός ο Νικολιάς, καμία ανησυχία για Γαρουφαλιά

Σε ένα μήνα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Νικολιάς που έπαθε θλάση στο ματς με την ΑΕΚ



Εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του θα επιχειρήσουν όλο αυτό το διάστημα φρεσκάρισμα της ομάδας μέσα από πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας. Χτες οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία ενώ σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης.
Από αύριο ξεκινά ειδικό πρόγραμμα που θα έχει σε εγρήγορση την ομάδα και θα διατηρήσει τον ρυθμό και τη φρεσκάδα που είχε στις δύο πρώτες αγωνιστικές με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο να γίνει και κάποιο φιλικό για τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής με ομάδα Γ’ Εθνικής.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Αλέξανδρος Νικολιάς που αποχώρησε στο 18ο λεπτό από τον αγώνα με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Κοζορώνης. Επαληθεύτηκαν οι φόβοι για θλάση και θα μείνει εκτός ομάδας ένα μήνα. Τραυματίας αποχώρησε και ο Γαρουφαλιάς (μπήκε στη θέση του ο Βιδάλ) αλλά είναι απλό τράβηγμα και από Δευτέρα θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις, οπότε υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.