Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Κλείνει και ανακοινώνει έμπειρο επιθετικό ο ΠΑΣ

Με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή θα ενισχυθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η παρουσία του βετεράνου επιθετικού Δημήτρη Παπαδόπουλου στις εξέδρες του σταδίου «Ζωσιμάδες» προκάλεσε μεταγραφικούς συνειρμούς και αν είναι μεταγραφικός στόχος της ομάδας.
Σε σημείο μάλιστα που να ερωτηθεί και ο Πετράκης γι’ αυτό και δικαίως απάντησε ότι δεν μπορεί να σχολιάζει την παρουσία του κάθε ατόμου στις εξέδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παρουσία του Παπαδόπουλου δεν έχει καμία σχέση με το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στον ΠΑΣ. Ούτε συζήτηση έγινε ούτε ενδιαφέρον του ΠΑΣ προέκυψε για την περίπτωση αυτή. 

Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ είναι αλλού. Πρόκειται για ξένο παίκτη, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, που παλεύει να τον κλείσει, αλλά περισσότερο να τον περάσει από εργομετρικά για να δει σε τι κατάσταση είναι. Ο ξένος παίκτης είναι αριστεροπόδαρος επιθετικός, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε τρεις ελληνικές ομάδες Σούπερ Λίγκας, είναι έμπειρος και σήμερα (Τρίτη) το βράδυ αναμένεται στα Γιάννινα, όπου αύριο Τετάρτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά για να δουν σε τι κατάσταση είναι και αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.