Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Παρένθεση το κύπελλο, όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα

Στο πρωτάθλημα έριξαν το βάρος οι κυανόλευκοι των Ιωαννίνων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ συνεχίσθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά που θα γίνει στο γήπεδο Περιβολίων. Με ικανοποίηση ο Γιάννης Πετράκης είδε την επιστροφή του Θέμη Τζημόπουλου που δεν προπονήθηκε προχθές λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.
Δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο έμπειρος αμυντικός έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε ο Πετράκης μπορεί να τον υπολογίζει για τη μάχη των Χανίων. Έτσι η μοναδική απουσία, αν δεν υπάρξει άλλο απρόοπτο, θα είναι του Άντι Λίλα που έχει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι αυτό. Πλην του Λίλα όλοι οι άλλοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.

Αν εξαιρέσουμε τα δύο παιχνίδια κυπέλλου που έγιναν τον Ιανουάριο όπου ο Πλατανιάς κέρδισε 1-0 στα Περιβόλια και 1-2 στην παράταση στα Γιάννινα, στα παιχνίδια πρωταθλήματος ο ΠΑΣ έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Κρητική ομάδα. Μάλιστα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα σε 4 παιχνίδια που έγιναν στα Περιβόλια από το 2013 μέχρι τώρα, καταγράφονται 2 νίκες του ΠΑΣ και 2 ισοπαλίες. Αυτή την παράδοση θέλει να συνεχίσει και φέτος, θεωρώντας τους αγώνες κυπέλλου ως μια παρένθεση που έκλεισε. 

Το ματς της Κυριακής παρουσιάζει και εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού για πρώτη φορά φέτος ο Πλατανιάς ανέβηκε πιο ψηλά από τον ΠΑΣ στην βαθμολογία με 1 βαθμό διαφορά, μετά τη νίκη που πέτυχε στην Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού. Συνεπώς αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και για το λόγο αυτόν οι Ηπειρώτες ετοιμάζονται πυρετωδώς για να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. 

Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία και σήμερα να «κατασκοπεύσει» τηλεοπτικά τον Πλατανιά στον αγώνα κυπέλλου που θα δώσει με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο που θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΣ. Η προετοιμασία του «Άγιαξ» θα συνεχισθεί και σήμερα με μια προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 12 το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. Βοηθά και το γεγονός που βελτιώθηκε ο καιρός συντελώντας στην βελτίωση των γηπέδων οπότε σήμερα και αύριο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία να γίνει από τον Πετράκη η τακτική του αγώνα.