Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Αντεπίθεση από τα Χανιά ετοιμάζει ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Αντεπίθεση για την κατάληψη της 5ης θέσης ξεκινά από τα Χανιά ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκαν από χθες στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.
Λόγω των βροχοπτώσεων τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ είχαν λασπόνερα με συνέπεια η προπόνηση να γίνει στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων σε γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου με πλαστικό τάπητα. Σήμερα αν οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες είναι καλύτερες τότε θα γίνει σε κανονικό γήπεδο η προπόνηση για να αρχίσει ο Γιάννης Πετράκης να κάνει την τακτική και το σύστημα που ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Κρητική ομάδα. 


Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πολύ πρόσφατα για τα παιχνίδια κυπέλλου στα Χανιά και στα Γιάννινα, με αποτέλεσμα οι δύο έμπειροι προπονητές Πετράκης και Παράσχος να ξέρουν πως παίζει η κάθε ομάδα. Αυτό που θέλει να περάσει ο κόουτς του ΠΑΣ στους παίκτες του είναι να ξεχάσουν τα παιχνίδια κυπέλλου που έχουν μια άλλη αντιμετώπιση σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος και να είναι συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά τους. Ανέφερε προς αυτούς ότι σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, οπότε θα πρέπει να διατηρήσουν αυτή την αυτοσυγκέντρωση και την αγωνιστική πειθαρχία για την συνέχεια. Ο ΠΑΣ θέλει από την Κρήτη να κάνει την αντεπίθεση για την κατάληψη της 5ης θέσης καθώς το πρόγραμμα είναι πιο βατό στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με ομάδες του χεριού του όπου μπορεί να πάρει βαθμούς εντός και εκτός έδρας. 

Εντάξει είναι ο Απόστολος Σκόνδρας που αποθεραπεύθηκε ενώ στην ενεργό δράση επιστρέφει και ο Μπέριος που εξέτισε την ποινή του. Οι Σκόνδρας και Μπέριος δεν αγωνίσθηκαν στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό και τώρα γυρίζουν για να βοηθήσουν την ομάδα για να διεκδικήσει την 5η θέση και να παίξει στα πλέι οφ. 

 Όσο για τον θόρυβο των τελευταίων ημερών που έχει προκληθεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού σχετικά με την διαιτησία του Τζήλου, επίσημα ο ΠΑΣ έχει αποστασιοποιηθεί και δεν θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία να σχολιάζει την διαιτησία. Ωστόσο σχολιάζεται ευρέως στα Γιάννινα, ότι λάθη οι διαιτητές δεν έκαναν μόνο σε βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά εξίσου σοβαρά λάθη και σε βάρος της τοπικής ομάδας. 

Μάλιστα ο κριτικός διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης στον σχολιασμό των φάσεων στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι η ανατροπή του Μαμπουλού από τον Κουτρουμπή ήταν καθαρό πέναλτι, όπως καθαρή και η αποβολή του Μολέντο με 2η κίτρινη κάρτα, κάτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. Συνεπώς, όπως τονίζεται στα Γιάννινα, δικαιούται και ο ΠΑΣ να φωνάζει εξίσου δυνατά για λάθη σε βάρος του και όχι μόνο ο Παναθηναϊκός. Και ακόμα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζεται πολύ το θέμα του γηπέδου, ζητώντας οι φίλαθλοι με αναρτήσεις τους το πρόβλημα αυτό να αντιμετωπιστεί άμεσα, γιατί πρωτίστως ζημιωμένος είναι ο ΠΑΣ που καταπονείται σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και δεν μπορεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο.