Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Πετράκης σε παίκτες: Σαν μια οικογένεια, μαζί στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα

Ξεκίνησαν από σήμερα οι προπονήσεις στον ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ρεπό έδωσε χθες ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες του ΠΑΣ, βασικά για να ηρεμήσουν και να είναι κοντά στις οικογένειές τους σ’ αυτή τη δοκιμασία που περνούν όλοι οι κάτοικοι των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής λόγω των σεισμικών δονήσεων.
Παράλληλα να ξεκουραστούν περισσότερο ψυχικά, γιατί το βράδυ του Σαββάτου έμειναν άυπνοι λόγω του σεισμού και παράλληλα βρισκόμενοι στο ξενοδοχείο είχαν την αγωνία και για τις οικογένειές τους.

Την δε Κυριακή ήταν όλοι στην «τσίτα» μέχρι το μεσημέρι, γιατί μέχρι τότε δεν ήξεραν τι θα γίνει με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Μετά που αναβλήθηκε πήραν κάποιες ανάσες κάνοντας το απόγευμα και προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. «Είμαστε όλοι μια οικογένεια, μαζί θα περάσουμε και αυτές τις δύσκολες μέρες μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση» τους είπε ο Πετράκης. 

Από σήμερα θα ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις για να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή κατάσταση, με την ελπίδα όλα να πάνε καλά και την Κυριακή να γίνει το ματς με τη Λάρισα στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν σε καθημερινή βάση, για να καλυφθεί και το αγωνιστικό κενό, καθώς η ομάδα δεν αγωνίσθηκε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων της εθνικής ομάδας. Τελευταίο ματς ήταν στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα που έγινε στις 1 Οκτωβρίου και έληξε με 1-0 υπέρ του «Άγιαξ» με το γκολ του Βιδάλ. 

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν οι τραυματίες Βιδάλ και Ακόστα. Σήμερα από το ιατρικό τημ θα γίνει εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης και αν θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα. Χθες ο Γιάννης Πετράκης «κατασκόπευσε» τηλεοπτικά την ομάδα της Λάρισας στον εντός έδρας αγώνα που έδωσε με την ΑΕΚ. 

ΙΣΩΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

Το ματς με τον Λεβαδειακό θα ορισθεί σε κάποια εμβόλιμη Τετάρτη που δεν θα υπάρχουν αγώνες κυπέλλου ή άλλες υποχρεώσεις. Ο ΠΑΣ την Κυριακή υποδέχεται τη Λάρισα για το πρωτάθλημα και την άλλη Πέμπτη έχει και αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη πάλι στα Γιάννινα. Πιθανόν το ματς με τον Λεβαδειακό που δεν έγινε προχθές, να πάει σε κάποια εμβόλιμη Τετάρτη του Νοεμβρίου και ενδεχομένως στις 23 του μήνα αυτού, ανάμεσα από τα παιχνίδια με Ξάνθη και Βέροια. Ή όταν υπάρξει εκ νέου διακοπή στις 12 Νοεμβρίου λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Αυτό βέβαια είναι το τελευταίο που απασχολεί τους κυανόλευκους, καθώς έχουν το μυαλό τους στο ματς με τη Λάρισα.