Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Δύσκολο ματς αλλά ο ΠΑΣ μπορεί να το πάρει

Με προσοχή, σοβαρότητα και τύχη ο ΠΑΣ μπορεί να κερδίσει στο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΠΑΣ, καθώς την Κυριακή θα υποδεχθεί την Λάρισα που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι προσπαθεί σε καθημερινή βάση να ετοιμασθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στην αναμέτρηση αυτή για να διεκδικήσει τη νίκη με τη βοήθεια και των φιλάθλων του.
Ο Γιάννης Πετράκης δίνει μεγαλύτερο βάρος στις προπονήσεις και στην τακτική που κάνει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Να γίνεται καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού, για δημιουργία φάσεων και προϋποθέσεων για γκολ.

Όπως αναφέραμε και άλλες φορές στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Πλατανιά και Κέρκυρα ο ΠΑΣ ήταν καλός στην άμυνα αλλά είχε προβλήματα στο κατέβασμα της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Σ’ αυτό το κομμάτι ο Πετράκης δούλεψε πολύ κατά την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ το ίδιο κάνει και τώρα. Όπως συνηθίζει, θα δείξει και βίντεο από παιχνίδια της Λάρισας για να τους επισημάνει τα δυνατά σημεία της Λάρισας που πρέπει να προσέξουν και κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες όπως για παράδειγμα τα πλάγια άουτ μεγάλου βεληνεκούς που εκτελεί ο Κόντορ που μοιάζουν με κόρνερ ή τις διεισδύσεις του Αβραάμ. Οι κυανόλευκοι σε καθημερινή βάση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητας ώστε να ανταπεξέλθουν κατά τον καλύτερο τρόπο στα δεδομένα και συνθήκες αυτής της αναμέτρησης.

Η Κυριακάτικη αναμέτρηση στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα είναι και ματς τακτικής, καθώς στους πάγκους είναι δύο εκ των κορυφαίων ελλήνων προπονητών, οι Γιάννης Πετράκης και Άγγελος Αναστασιάδης, με τον τελευταίο να γνωρίζει καλά την ομάδα του ΠΑΣ καθώς κάθισε στον πάγκο από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι τον Μάιο 2012 που τελείωσε η αγωνιστική σεζόν. Αυτό δίνει ένα ξεχωριστό αγωνιστικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι των δύο ιστορικών ομάδων ΠΑΣ και Λάρισας.

 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

-Πολλές ευχές δέχθηκε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Φίλιππος Σκόρδος καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο και υγιέστατο κοριτσάκι. Πολλές ευχές και από την στήλη.

-Οι δύο φροντιστές του ΠΑΣ Στέφανος Αγγέλης και Γιάννης Μπαλαούρας είναι και ποδοσφαιριστές στον Α. Ο. Πεδινής που αγωνίζεται στον β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας. Γι’ αυτό τα ματς της Πεδινής παρακολουθούν και παίκτες του ΠΑΣ.

-Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μπορεί να είναι 35 ετών αλλά συνεχίζει να κάνει μεταγραφές. Χθες υπέγραψε δελτίο στον Χαλκηδονιακό, ερασιτεχνική ομάδα της Χαλκηδόνας στην ΕΠΣ Αθηνών. Πιο πριν ήταν στην Α. Ε. Χαλκίδας.


-ΠΑΣ και Λάρισα έδωσαν φιλικό το καλοκαίρι στα Γιάννινα που έληξε ισόπαλο 3-3. Προηγήθηκε η Λάρισα 1-3 αλλά ισοφάρισε ο ΠΑΣ. Μετά το ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ αλλά και για τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη.