Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ήθελε περισσότερα φιλικά ο Πετράκης, αλλά δεν υπήρχαν ομάδες

Ευτυχώς έγινε και το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από σήμερα ο χρόνος θα μετρά αντίστροφα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο ήταν χρήσιμο για το τεχνικό επιτελείο του «Άγιαξ» που είδε θετικά και αρνητικά σημεία στην ομάδα.
Λαμβάνοντας υπόψη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έγινε το παιχνίδι, το πρώτο της σεζόν και μετά την βασική προετοιμασία που έγινε στο Καρπενήσι, σε γενικές γραμμές η ομάδα του ΠΑΣ έδειξε καλά στοιχεία. Βέβαια ο Πετράκης θα ήθελε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και περισσότερα φιλικά για να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα, αλλά αυτό ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι ανέφικτο.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά ενώ δεν υπήρχαν τόσο καιρό και διαθέσιμες ομάδες για φιλικά παιχνίδια. Στις λίγες μέρες που απέμειναν για το πρώτο ματς στα Γιάννινα, θα προσπαθήσει ο Πετράκης να διορθώσει κάποια πράγματα για να υπάρχει καλύτερος συντονισμός μεταξύ των γραμμών και να βγάλει ο ΠΑΣ ότι θετικό έχει σαν ομάδα. Επειδή οι Σκανδιναβοί είναι σε φουλ ποδοσφαιρική δράση αφού είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματά τους, ο ΠΑΣ θα προτάξει τα δικά του χαρακτηριστικά που έχει σαν ομάδα και την ποιοτική διαφορά που έχει σε σχέση με αυτούς. Μπορεί να μη είχε το χρόνο για να κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, αφού στα μέσα Ιουνίου πήρε την έγκριση από την ΟΥΕΦΑ να λάβει μέρος στο Γιουρόπα αντί του Πανιωνίου, αλλά θα προσπαθήσει να προτάξει ότι καλύτερο έχει αυτό τον καιρό για νικηφόρο αποτέλεσμα.