Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τσουκαλάς: Ο Αστέρας ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου (Video)

Ο Σταύρος Τσουκαλάς στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης έκανε τις πρώτες δηλώσεις ο Σταύρος Τσουκαλάς μετά τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ με την ενεργοποίηση της ρήτρας που τον απάλλασσε από το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Τόνισε ότι πήγε στον Αστέρα που πρωταγωνιστεί και είναι ομάδα που συμβαδίζει με τους δικούς του στόχους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα

«Γνωρίζουμε όλοι πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Αυτό που μέτρησε πιο πολύ για να πάρω αυτή την απόφαση είναι όσα παρέχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ως σύλλογος. Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να δει αυτά που είδα εγώ σήμερα. Αισθάνομαι δικαιωμένος και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Ο Τσουκαλάς ανάμεσα σε Νίκο Γαλανακόπουλο (διευθυντή του Αστέρα) και Ίλια Ίβιτς (μάνατζερ)


Είμαι άνθρωπος με ψηλές φιλοδοξίες, έχω μεγάλες απατήσεις από τον εαυτό μου. Έτσι κι αλλιώς ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί. Το ίδιο κι εγώ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Ξέρουμε ότι πέρυσι ήταν μια σεζόν που δεν αρμόζει στην ομάδα. Θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσω να βοηθήσω τον Αστέρα να βρεθεί εκεί που πρέπει να είναι. Σίγουρα μέσα στην πεντάδα και από και πέρα θα δούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την πόλη. Εύχομαι να γνωρίσω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Θέλω να υποσχεθώ τόσο στον κόσμο όσο και στους ανθρώπους της ομάδας, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ από την πρώτη μέρα.


Έχω μεγάλη ανυπομονησία για την πρώτη προπόνηση. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Αν σας πω ότι μετράω τις μέρες, δεν θα είναι ψέμα. Περιμένω τη Δευτέρα για να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες και τους καινούργιους μου προπονητές και να αρχίσουμε τη δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ