Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η προετοιμασία στο Καρπενήσι και η ανέλεγκτη μεταγραφολογία

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παρά την περιπέτεια που είχε προχτές στο απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όπου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και προσέκρουσε στα προστατευτικό κιγκλίδωμα, ο Χρήστος Δώνης ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις, ανοίγοντας την πρώτη σελίδα με τη φανέλα του ΠΑΣ.
Ο 22χρονος άσσος έφτασε στο Καρπενήσι αργά το βράδυ της Τρίτης με τον πατέρα του Γιώργο Δώνη, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά του για να του συμπαρασταθεί γι’ αυτό το απρόοπτο συμβάν.

Τον Δώνη καλωσόρισαν ο Γιάννης Πετράκης, ο αρχηγός αποστολής Δημήτρης Νιαρχάκος και του έδωσαν θάρρος να ξεπεράσει το σοκ του τροχαίου ατυχήματος, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα. Μάλιστα ορισμένοι του είπαν την Κυριακή που θα πάει η ομάδα για εκκλησιασμό στην Ιερά Μονή της Παναγίας στην Προυσσό Ευρυτανίας, να ανάψει ένα κεράκι στην εικόνα της Μεγαλόχαρης. Ο Χρήστος Δώνης άνοιξε τον μεταγραφικό κύκλο του ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις με τον κόσμο να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. 

Στον ΠΑΣ εξακολουθούν να κρατάνε τα χαρτιά κλειστά, με συνέπεια να υπάρχει άκρατη μεταγραφολογία, σε σημείο «λοταρίας», αφού κάθε παίκτης που αποχωρεί από κάποια ομάδα, παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας διαβεβαιώνουν ότι όλα θα γίνουν στην κατάλληλη στιγμή. Χτες από το Αγρίνιο έγινε γνωστό ότι στις 8 Αυγούστου θα γίνει φιλικό του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό.