Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ο Γ. Χριστοβασίλης εκπροσώπησε τον ΠΑΣ στην κηδεία του Όσκαρ Αλβαρέζ

Το στερνό αντίο στον Όσκαρ Αλβαρέζ εκ μέρος της οικογένειας του ΠΑΣ είπε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης


Στην Αττική γη αναπαύεται από σήμερα το μεσημέρι ο Όσκαρ Αλβαρέζ. Η οικογένειά του, φίλοι και παλιοί συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΣ τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του.
Πλέον ο «Αλβάρα» όπως τον είχαν καταγράψει στην καρδιά τους οι Γιαννιώτες φίλαθλοι, θα παίζει μπάλα με τους αγγέλους στα γήπεδα του Παραδείσου.

Την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο του Παπάγου. Μετέφερε στη σύζυγο του Όσκαρ και στα παιδιά του τα θερμά συλλυπητήρια όλης της πόλης, με την υπόμνηση ότι οι Γιαννιώτες δεν θα τον ξεχάσουν τον ΠΑΣ.

Ήταν ακόμα εκεί ο παλιός προπονητής Γκομέζ Ντε Φαρία και οι παλιοί παίκτες του ΠΑΣ που είχαν συμπαίκτη τον Αλβαρέζ, Μήτσος Μπάγιας και Κώστας Βέργος.

Εκ μέρος των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού ήταν οι Μίμης Δομάζος, Άνθιμος Καψής, Σπύρος Λιβαθηνός, Τότης Φυλακούρης, Βασίλης Κωνσταντίνου (με την ιδιότητα και του αντιπροέδρου της πράσινης ΠΑΕ) Γιώργος Γονιός, Τάκης Ελευθεριάδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα και άλλοι.

Μεταξύ των στεφανιών που κατατέθηκαν στη σορό του Όσκαρ Αλβαρέζ ήταν της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, του ιστορικού αρχηγού του ΠΑΣ Γιώργου Σιόντη, του Εδουάρδο Κοντογιωργάκη και του συλλόγου βετεράνων παικτών. Στεφάνια κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και άλλοι.

Μια ομάδα φιλάθλων του ΠΑΣ εναπόθεσε στο φέρετρο μια φανέλα του ΠΑΣ με το όνομα του Όσκαρ Αλβαρέζ.