Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ


Οι παίκτες της ομάδας Κ-15 του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στο στάδιο "Ζωσιμάδες" την κατάκτηση του τίτλου. Δεξιά ο Τάσος Πάντος που είναι στο τεχνικό τημ των ερυθρόλευκων (ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)


Πρωταθλητής και στην κατηγορία Κ-15 αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός καθώς στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο  Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0. Τα γκολ για τους νεαρούς ερυθρόλευκους πέτυχαν οι Γεωργαντής στο 52' και ο Mπουλάρι στο 78'.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, στο 58’ ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Μουτζούρη και στο 72’ ο Ολυμπιακός με τον Μούγια. Διαιτητής του αγώνα ο Μακρυπόδης (Αχαίας) με βοηθούς τους Γκράβερα, Γκοτσόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο. Το ματς για λόγους ασφαλείας έγινε με κλειστές πόρτες. Ήταν μόνο παιδιά ακαδημιών και γονείς των παικτών.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σηκώνουν το κύπελλο μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)


Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία των νεαρών ποδοσφαιριστών της. Η ανακοίνωση: «Συγχαρητήρια στην ομάδα Κ-15 του Θρύλου για την κατάκτηση τoυ πρωταθλήματος!»

 ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (63' Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57' Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41' Μπαταλάμας -78' Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51' Μπούμπα). 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57' Τσακίρης), Τσέργας (78' Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74' Τασιάς), Φέκκας (63' Μπουλάρι), Μούγιος (80' Κουλουριώτης).

Τις απονομές του κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε ως εκπρόσωπος της σούπερ λίγκα ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ιωάννου.

Το ματς μεταδόθηκε απευθείας για όλη την Ελλάδα από το ΗΠΕΙΡΟΣ TV1. Μεταδόθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της σούπερ λίγκα και από άλλες ιστοσελίδες.