Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γ. Πετράκης: Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το α' ημίχρονο (Video)

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο γήπεδο Μυτιλήνης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που άδικα βρίσκεται σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση.
Αυτό κάνει πιο σημαντική τη νίκη μας, γιατί η ομάδα της Καλλονής στο τελευταίο διάστημα είχε μια καλή εικόνα, με καλά αποτελέσματα. Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι, στο α’ ημίχρονο είχαμε μια πάρα πολύ καλή προσέγγιση, περιορίσαμε στην Καλλονή στο ένα σουτ του Φαβάλι σε βάρος μας, είχαμε καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ εκτός απ’ αυτό που βάλαμε.


Γενικά από την εικόνα και την προσπάθεια του α’ ημιχρόνου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στο β’ ημίχρονο χωρίς να λείψει η προσπάθεια το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε σαν ομάδα ήταν ότι δεν έμενε η μπάλα στα πόδια μας. Η Καλλονή είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε ευκαιρίες και προϋποθέσεις να βάλει κάποιο γκολ. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν και τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ και επίσης είχαμε και την τύχη στο τέλος που πετύχαμε το 2ο γκολ και κλειδώσαμε τη νίκη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».


Για να δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου ΚΛΙΚ ΕΔΩ