Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Δύο προβλήματα η Καλλονή ενόψει του αγώνα με ΠΑΣ

Δύο προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετές απουσίες είχε η Καλλονή στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη και ερωτηματικό αποτελεί αν αυτές θα μειωθούν στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει προσπάθεια για τους Σπυρόπουλο και Ελλακόπουλο, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι για το ματς με τον «Άγιαξ».


Βέβαια, αυτό θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις, με τον Νίκο Καραγεωργίου να αποφασίζει την τελευταία στιγμή αν θα βρεθούν στην αποστολή. Από τη μεριά του, δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα του Σαββάτου (12/3) οι Βαλιός, Στρατηλάτης, με τον τελευταίο να έχει ξεκινήσει ατομικό και να ακολουθεί ένα μέρος των προπονήσεων, αλλά να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Επίσης, εκτός θα είναι εκ νέου οι Χιντασέλι, Νομπρέγκα, ενώ σίγουρη είναι μόνο η επιστροφή του Φαβάλι, που εξέτισε την ποινή. Όσο για τον Γιουκαρή, αν ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί, θα είναι και αυτός στα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΛΚ.

Από εκεί και πέρα, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει δηλωθεί ο Αναστασιάδης να χάσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 27η αγωνιστική λόγω καρτών, ενώ δεν έχουν προκύψει άλλα προβλήματα από το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ, αυτή θα ξεκινήσει από την Τρίτη (8/3), καθώς για τη Δευτέρα (7/3) υπάρχει ρεπό. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από αύριο θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού κόντρα στους Ηπειρώτες, με τις τιμές να ορίζονται στα 10 και 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:
Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ομάδας και Σάββατο από τις 10:00 - 13:00 από το ίδιο σημείο και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης από τις 15:00.
Θυμίζουμε πως η διαδικασία έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί μερικά λεπτά, γι'αυτό ζητούμε να προσέρχεσθε στα εκδοτήρια αρκετή ώρα πριν την αναμέτρηση, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστέρηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:
ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5 €10
ΤΜΗΜΑ 3 (VIP) €20
Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.
-Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.
-Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται
-Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.
Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.