Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε τον πρωταθλητή Ελλάδας

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ως κορυφαίου σωματείου για το 2015 στην Ελλάδα


Την τιμητική της είχε για μία ακόμη χρονιά η Γιαννιώτικη Κωπηλασία κατά την πρόσφατη τελετή της ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015, αλλά και το κορυφαίο σωματείο της περασμένης χρονιάς, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.
Η τελετή έγινε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα.

Εκ μέρους του Ν.Ο.Ι. τα Κύπελλα του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος για το 2015 παρέλαβε ο Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τις νίκες που είχε και πέρυσι το σωματείο αλλά και για τις επιτυχίες των Γιαννιωτών κωπηλατών εντός κι εκτός συνόρων και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια για φέτος. Κάλεσε δε τους παράγοντες του αθλητισμού που ήταν παρόντες στην εκδήλωση να έρθουν στα Γιάννενα το ερχόμενο καλοκαίρι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα!

Αριστερά στη φωτο ο πρόεδρος του ΝΟΙ Χρήστος Αλεξίου παραλαμβάνει το κύπελλο του πρωταθλητή 2015


Όσον αφορά στους πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, βραβεύθηκαν οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας για την πρόκριση που εξασφάλισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Τετράκωπο των Ανδρών και για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015. Βραβεία επίσης απονεμήθηκαν στην Αμαλία Τσιάβου για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23, στον Στέφανο Ντούσκο για το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση, στην Κατερίνα Ζέρβα για την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτ/μα U23 και για το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό, στον Κωστή Μάντζιο για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και στους Σπύρο Αντώνη, Νίκο Βλάχο και Κώστα Βαρδάκα για την τέταρτη θέση στην ίδια διοργάνωση. Ακόμη, για την προσφορά του στην ελληνική Κωπηλασία τιμήθηκε ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων