Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πετράκης και Ριστάνης εκπροσώπησαν τον ΠΑΣ στην ΕΠΟ

Η συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ με τον Σκίμπε. Τρίτος από αριστερά στη φωτο είναι ο Γιάννης Πετράκης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League και του κ. Γκοδόλια με τους γιατρούς των συλλόγων, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει του νέου κύκλου υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016.


Προ της έναρξης των δύο συναντήσεων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους, τους οποίους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη δική τους συνεργασία μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα η πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο κ. Σκίμπε και η ΕΠΟ.

Στη συνάντηση των προπονητών παρέστησαν οι κ. Πογιέτ (ΑΕΚ), Χάβος (Αστέρας Τρίπολης), Δέλλας (Ατρόμητος), Ελευθερόπουλος (Βέροια), Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Καραγεωργίου (Καλλονή), Μάντζιος (Λεβαδειακός), Σίλβα (Ολυμπιακός), Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Ματζουράκης (Παναιτωλικός), Ουζουνίδης (Πανιώνιος), Ίβιτς (ΠΑΟΚ), Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα). Εκ μέρους των Εθνικών ομάδων, παρόντες ήταν οι κ. Μεταξάς, Τσάνας, Νικοπολίδης, Κατεργιαννάκης, Μπιζάς.

Δεξιά στη φωτογραφία ο γιατρός του ΠΑΣ Σταύρος Ριστάνης στη συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ


Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση με τους ιατρούς των ομάδων της Super League, υπό τον καθηγητή Γιώργο Γκοδόλια, ιατρικό υπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Αργύρη Βούλγαρη. Σε αυτήν, παρόντες ήταν οι κ. Καλλιακμάνης (ΑΕΚ), Μπουντούρης (Αστέρας Τρίπολης), Πισκοπάκης (Ατρόμητος), Τυφλίδης (Βέροια), Παπακώστας (Ηρακλής), Καρακίτσιος (Λεβαδειακός), Θέος (Ολυμπιακός), Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός), Ζήσης (Παναιτωλικός), Επαγγελής (Πανθρακικός) Ντούσιας (Πανιώνιος), Ράλλης (ΠΑΟΚ), Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σφυράκης (Πλατανιάς), Μπίκος (SKODA Ξάνθη), καθώς επίσης ιατροί των Εθνικών Ομάδων.