Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Γ. Πετράκης: Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Πετράκη. Δίπλα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπάμπης Καρβέλης


Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως η ομάδα του ήταν αρκετά καλή τακτικά. 

Αναλυτικά:

Πετράκης: «Αντιμετωπίζαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που το δείχνει όλη η πορεία της από την αρχή πόσο καλή είναι. Αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας από την αφετηρία του. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, η εικόνα που είχαμε σε άμυνα και επίθεση δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα, θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. 

Δεν έγιναν καθαρές ευκαιρίες στο ματς. Ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις που παίξαμε εμείς με ρίσκο. Είχαμε όμως προϋποθέσεις, τις οποίες δεν τις μεταφράσαμε σε μια καλή πάσα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου, ο Πανιώνιος όμως ούτε καν προϋπόθεση για ευκαιρία δεν μας έκανε. 

Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν καλά οργανωμένοι σε όλους τους χώρους, συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα», είπε αρχικά. 

Για το αν κρίθηκε η πεντάδα: «Δεν μίλησα ποτέ για πεντάδα εγώ προσωπικά και δεν χρειάζεται να μιλήσω ούτε τώρα, θέλω να έχουμε την ίδια ενέργεια ως το τέλος». 

Για το αν άργησαν οι αλλαγές, ειδικά όταν άρχισε να πιέζει ο Πανιώνιος: «Οι αλλαγές δεν γίνονται απλά για να γίνονται, αλλά με βάση τις απαιτήσεις του ματς. Δεν χρειαζόμασταν κάτι γι' αυτό δεν τις κάναμε. Στο τέλος του παιχνιδιού λες μήπως κάποιος από τον πάγκο κάνει κάτι και πάρεις το αποτέλεσμα, γι' αυτό και έγιναν στο 90'. Δεν κινδυνεύαμε ως τότε, φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή και πηγαίναμε καλά». 

Για το ποιο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΣ απ' όσα δοκίμασε από την αρχή της περιόδου μέχρι τώρα: «Αφήνω να κάνετε εσείς την εκτίμηση. Εγώ κάνω τη σύνθεση. Εγώ το δείχνω με την επιλογή μου κάθε φορά. Και στην άμυνα και στην επίθεση είμαστε καλοί στο 3-5-2. Μόνο σήμερα δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες». 



Για το αν φοβάται ότι θα επέλθει η απογοήτευση στις 3 τελευταίες αγωνιστικές: «Η λέξη απογοήτευση δεν υπάρχει στο λεξικό μας». 
Για το αν έχει γίνει συζήτηση για την παραμονή του στον ΠΑΣ: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα έχουμε 3 κρίσιμα ματς μπροστά μας, θα τα δούμε στο τέλος αυτά».