Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Μ. Ουζουνίδης: Θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής


Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά κι εμείς στο τέλος να κλέψουμε τη νίκη. Έγινε ένα παιχνίδι με ωραίες μονομαχίες χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΣ έχουμε το αβαντάζ.

Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και χαζομάρας στην κόκκινη, αλλά αυτά συμβαίνουν με άπειρα παιδιά. Μπορεί σήμερα να ισοφαρίσαμε, αλλά σε άλλο παιχνίδι μπορεί να το πληρώσουμε αυτό. 
Πάντως, θα ήταν άδικο αν κερδίζαμε στο τέλος. Ο ΠΑΣ δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλο ματς, αλλά κι εμείς υστερήσαμε επιθετικά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και τον κ. Πετράκη που κάνει καλή δουλειά», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τους Έλληνες παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Πανιώνιος: «Οι μη αδειοδοτήσεις μας βγήκαν σε καλό. Αλλά και άδεια να πάρουμε πάλι με Έλληνες θα παίξουμε. Είναι καλά παιδιά, που έχουν μεταπτώσεις λόγω απειρίας, αλλά συνεχώς γίνονται καλύτεροι».

Για τη φάση του πέναλτι στο χέρι του Μπακασέτα: «Θα μπορούσε να το δώσει ο διαιτητής το πέναλτι, αλλά ο κ. Τζήλος ήταν πάρα πολύ καλός σ' ένα ματς με πολλές μονομαχίες. Μας είχε παίξει και στην Τούμπα και τον θεωρώ από τους καλύτερους διαιτητές».
ΠΗΓΗ: novasports.gr