Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Παπαδόπουλος: Ηρεμήσαμε με τη νίκη αυτή

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής: «Μετά από κάποια παιχνίδια που είχαμε άσχημα αποτελέσματα θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Το παιχνίδι είχε άγχος για την ομάδα μου.
Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, με τον αντίπαλο να μην μας απειλεί. Αδικαιολόγητα για άλλη μία φορά κλειστήκαμε πίσω. Η εξήγηση που δίνω είναι το άγχος και η πίεση του αποτελέσματος. Τακτικά ήμασταν καλοί αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή. Αν είχαμε ηρεμία θα μπορούσαμε να βγάλουμε φάσεις. Ήταν επιλογή να δώσουμε τη μπάλα στον ΠΑΣ. Είναι μία ομάδα που χτυπάει στην κόντρα επίθεση και θέλαμε αυτό να τους το χαλάσουμε. Είναι βαθμοί ηρεμίας για εμάς αυτοί. Βαθμοί ψυχολογίας. Βαθμοί που τους κερδίζουμε με τον ιδρώτα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι και βαθμολογικά και για το πρεστίζ της ομάδας».


Για το ντεμπούτο του Λεοζίνιο: «Ο Λέο έδωσε ποιότητα στην ομάδα. Ξέρουμε το ταλέντο του. Εχει καλές πάσες, καλή κάθετη μπαλιά, δύο φορές θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Δεν έχει ρυθμό ακόμα και δεν προλάβαμε επειδή είχαμε συνεχή παιχνίδια να δουλέψουμε στην τακτική μαζί του για να μάθει τους συμπαίκτες του. Είχε κάποια προβλήματα στην αμυντική τακτική. Τον έβγαλε γιατί θα ήταν επικίνδυνο να παίξει κι άλλο λόγω έλλειψης ρυθμού».

Για τον Μοντέιρο: «Ο Μοντέιρο είναι έτοιμος. Αυτός θα κάνει προπόνηση αύριο. Γνωρίζω πως έχει δικαίωμα συμμετοχής, αν αυτό ισχύει θα τον έχουμε μαζί μας στην Τούμπα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι να δείξει όλο του το ταλέντο, αλλά θα βοηθήσει».

Για τον Πασά: «Χάσαμε έναν παίκτη. Εχει διάταση έσω πλαγίου. Δεν θα τον έχουμε στην Τούμπα, γιατί έχουμε ακόμα έναν τραυματισμό».

Για τον Μπουλούτ: «Ανταποκρίθηκε πολύ καλά ο Μπουλούτ. Δεν ήταν καλός την προηγούμενη αγωνιστική, σήμερα ήταν. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται θετική αύρα προς τον παίκτη και αυτός προσπαθώ να κάνω».

Για την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση και τον Πίντο: «Αν θα βρούμε παίκτη που θα βοηθήσει και τώρα και του χρόνου. Πρέπει να βρούμε έτοιμο παίκτη για να τον πάρουμε. Δεν θα πάρουμε παίκτη, απλώς για να πάρουμε. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην αποκτήσουμε παίκτη. Ο Πίντο είναι παίκτης που έχω σε μεγάλη εκτίμηση όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Η γνώμη μου αυτή δεν αλλάζει. Πιστεύω πως και τώρα και την επόμενη σεζόν θα βοηθούσε. Η ομάδα έχεις αξίες και δεν τις ξεχνάμε. Αυτό που έγινε το καλοκαίρι δεν άρεσε σε μένα, ούτε και στην διοίκηση. Αθέτησε τη συμφωνία και είναι καλύτερο να κρατάς τις αξίες σου. Ξεκαθαρίζω όμως την ποιότητα του ως παίκτη, αφού αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που έγινε το καλοκαίρι».


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εγώ θα προσπαθήσω να το πάω όσο πιο ήρεμα γίνεται. Οι παίκτες είναι έτοιμοι. Εγώ θα δουλέψω στην τακτική για το πώς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά είναι απλώς ένα παιχνίδι».

ΠΗΓΗ: bluearena.gr