Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μέχρι την Πέμπτη σκέφτονται τον Παναθηναϊκό

Η προσοχή όλων στον ΠΑΣ είναι επικεντρωμένη στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό



Ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο στην ομάδα όσο και στο φίλαθλο κόσμο προκάλεσε η νίκη με 2-0 επί της Βέροιας στο προχτεσινό παιχνίδι στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Μια νίκη που ειδικά στο β’ ημίχρονο συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Αν αναλογιστούμε ότι η Βέροια ήταν αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε στο β’ γύρο, η νίκη του «Άγιαξ» αποκτά μεγαλύτερη σημασία. 


Ο Θέμης Τζημόπουλος για τη νίκη αυτή τόνισε και τα εξής: «Ξέραμε ότι η Βέροια είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Εμείς έχουμε βάλει στόχο από εδώ και πέρα να δεχτούμε όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ γίνεται, γιατί η αμυντική λειτουργία ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας στον πρώτο γύρο. Η άμυνα πέρσι μας χάρισε πολλούς και πολύτιμους βαθμούς και πιστεύω, ότι άμα συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε ανοδική πορεία». 

Στα Γιάννινα από εδώ και πέρα και μέχρι την Πέμπτη θα έχουν στο νου τους μόνο το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εκεί θα επιδιώξουν τη νίκη με ένα καλό σκορ, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στην χωρίς φιλάθλους (λόγω της γνωστής τιμωρίας με Ολυμπιακό) Λεωφόρο στις 14 Ιανουαρίου. Χτες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν με τη Βέροια έκαναν αποθεραπεία στο ΠΕΑΚΙ και κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. Προπόνηση θα γίνει και σήμερα στις 12 η ώρα. Ο Γιάννης Πετράκης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός του Τσάβεζ που είναι τραυματίας. 

Μεταγραφικά σενάρια για Μανιά

Μεταγραφικά σενάρια υπήρξαν χτες για τον Μανιά. Δημοσίευμα ιστοσελίδας από τη Γερμανία ανέφερε ότι το Ανόβερο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αθηναίου φορ είναι η Γερμανική ομάδα είναι αποφασισμένη να καταβάλει 700.000 ευρώ για την απόκτησή του. Εκ πρώτης όψεως το δημοσίευμα που βγήκε στον αέρα κοντά στα Χριστούγεννα, φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο να δώσει τώρα το Ανόβερο 700.000 ευρώ για να πάρει από τον ΠΑΣ τον Μανιά, τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου 2016 και μπορεί από τώρα να κλείσει τη μεταγραφή του.  Από τον ΠΑΣ ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Μανιά και ούτε υπάρχει επίσημη πρόταση.