Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μ. Βελλίδης: Το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα

Ο Μάρκος Βελλίδης παρέλαβε το βραβείο MVP της 2ης αγωνιστικής από τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο


Το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης ο Μάρκος Βελλίδης, επιστρέφοντας στην πρώτη του προπόνηση μετά τα ματς της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

Την απονομή του βραβείου έκανε ο άμεσος συνεργάτης του στις προπονήσεις, γυμναστής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ, Χρήστος Τσελιόπουλος, που δεν παρέλειψε να δείξει την αγάπη του προς τον Μάρκο με μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Ένα από τα όνειρά μας ήταν να κληθεί ο Μάρκος στην Εθνική. Τα καταφέραμε. Μέσα από τη δουλειά του και η ομάδα είναι καλή, αλλά και ο Μάρκος εκπλήρωσε ένα μεγάλο του όνειρο να αποτελέσει μέλος της Εθνικής. Δεν σταματάνε όμως τα όνειρα και οι επιθυμίες ενός αθλητή. Κάθε μέρα θέλει να φτάνει όσο πιο ψηλά μπορεί και κάθε μέρα επιζητούμε στις προπονήσεις το καλύτερο. Μέσα από την εκπαίδευση και ο Μάρκος και η ομάδα θα πάρουν αυτά που τους αξίζουν».

Από την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Έχω κάνει στη ζωή μου τυπικές δηλώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μιλάω τυπικά, μιλάω για έναν άνθρωπο που συνεργάζομαι 2 χρόνια τώρα. Είναι τιμή και χαρά μου που μαθαίνω απ' αυτόν τον άνθρωπο. Το βραβείο δεν είναι ατομικό, όπως έχω ξαναπεί, το κατέκτησε όλη η ομάδα. Όλοι συμπαίκτες μου έβαλαν ένα λιθαράκι για τη νίκη.

Θέλω επίσης να αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας, γιατί στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσε πολύ μεγάλο «παρών» και ήταν απολαυστικός επί 90 λεπτά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Η ΑΕΚ είναι σπουδαία ομάδα με τεράστια ιστορία, βαριά φανέλα, ποιοτικούς παίκτες, νέο προπονητή που θέλει να περάσει το δικό του στίγμα στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε ό,τι πει ο προπονητής μας για να πάρουμε κάτι καλό σ' αυτό το ματς».


Και για την αποτυχία της Εθνικής ομάδας σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο αν δεν βγει η δουλειά που κάνεις, υπάρχει κατήφεια, μουρμούρα και γκρίνια. Δεν τα καταφέραμε, είμαστε τελευταίοι στον όμιλό μας, αλλά μπορεί να αντιστραφεί μόνο από εμάς που είμαστε γύρω από την ομάδα, παίκτες και υπόλοιπο επιτελείο. Δεν αρμόζει σε κανέναν αυτή η εικόνα».
ΠΗΓΗ: super-fm.gr