Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Γκρανέρο: Δεχτήκαμε όλα τα γκολ από στημένα

Ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο


Με το βαρύ 4-1 στις πλάτες της φεύγει από τα Ιωάννινα η Βέροια και ο Χοσέ Γκρανέρο ήταν εμφανώς προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στη χαρακτηριστική αδυναμία που έδειξαν οι παίκτες του στις στημένες φάσεις, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ίσως η «Βασίλισσα του Βορρά» να έχει αγγίξει το ταβάνι της στη φετινή περίοδο.
«Όταν μια ομάδα στο 17' χάνει 3-0 από στημένες φάσεις, είναι αποφασιστικό και τελειωτικό για τον αντίπαλο.
Πετάξαμε όλη τη δουλειά που είχαμε κάνει γι' αυτό το ματς. Το να χάνεις από κόρνερ και φάουλ δείχνει ότι δεν είναι συγκεντρωμένη η ομάδα σου και δεν έχει μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Επομένως όλο αυτό σε αποσυντονίζει, σε κάνει να θέλεις να σταματήσεις επί τόπου το παιχνίδι για να αλλάξεις όλη την ενδεκάδα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο β' μέρος, όμως η διαφορά του σκορ ήταν μεγάλη από την καλή δουλειά του ΠΑΣ Γιάννινα. Μια ομάδα, αν θέλει να γίνει σημαντική, δεν πρέπει να χαρίζει ματς όπως χαρίσαμε εμείς σήμερα. 

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, πρέπει να ανεβάσουμε το ηθικό, πρέπει να επιστρέψουμε στην καλή πορεία. Να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που την παρακολουθώ και μ' αρέσει η φιλοσοφία της. Εμείς είμαστε μια ταπεινή ομάδα. Είχαμε μελετήσει τον Ολυμπιακό και ήταν μια στρατηγική που μας ταίριαζε, σήμερα είχαμε ελλείψεις και έπρεπε να χτίσουμε από πίσω, γιατί δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη ο αγωνιστικός χώρος. Θέλαμε συνοχή στην άμυνα πρώτα και μετά να αναπτύξουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τα γκολ που δεχτήκαμε δεν είναι να μιλάμε για τακτική. Σήμερα το ματς έχει να κάνει με τη συγκέντρωση των παικτών μας. Χάσαμε από στημένες φάσεις καθαρά και αναθεωρείς πού μπορείς να φτάσεις και ίσως αγγίξαμε το ταβάνι μας», δήλωσε ο Γκρανέρο.


Ενώ για το αν είχε δουλέψει με τους παίκτες του στις στημένες φάσεις, ανέφερε: «Η δική μας ομάδα είχε ως δυνατό σημείο ότι δεν δεχόταν εύκολα γκολ από στημένες φάσεις. Δουλεύουμε τα ίδια πράγματα κάθε εβδομάδα. Εστιάσαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα, είδαμε βίντεο, δουλέψαμε, είδαμε πώς κινούνται οι παίκτες του στην περιοχή, αλλά δεν το κάναμε σωστά, είναι δικό μας λάθος, αλλά από την άλλη μεριά φυσικά και έχει ποιότητα και ο ΠΑΣ».