Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η βράβευση του Μπράνα Ίλιτς στο ματς με Κέρκυρα

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Μπράνα Ίλιτς 


Ο γενικός αρχηγός της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, και πρόεδρος  του αθλητικού σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» Τάσος Λάγκας, παρέδωσε το βραβείο Benjamin Moore MVP για τον αγώνα με τον ΑΟΚ στον Brana Ilic.

Τάσος Λάγκας
Ο αθλητισμός μας ενώνει όλους και στην πόλη μας ο καθένας μας προσπαθεί να βοηθήσει από όποια σκοπιά μπορεί και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και στο στίβο και στην άρση βαρών και σε όλα τα αθλήματα.
Βrana Ilic
Όλοι είδατε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι, αλλά και η προσπάθειά μας, λόγω του τερέν. Τελικά, πήραμε τους 3 βαθμούς που χρειαζόμασταν στο σημερινό παιχνίδι. Θα είμαστε σε καλό δρόμο αν κερδίσουμε και την Βέροια την Τετάρτη, ώστε να πετύχουμε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Για την αποδοσή του .
Κάποιες φορές δεν σκόραρα, αλλά πάσαρα γκολ. Είμαι χαρούμενος  που σκόραρα σήμερα, γιατί ο σημερινός αγώνας  ήταν κρίσιμος. Προσπαθώ σε κάθε ματς. Κάποιες φορές σκοράρω, κάποιες φορές δεν έρχονται τα γκολ, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα.
Για την ανατροπή του σκορ.
Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για μας, γιατί είδαμε τι έγινε στο κύπελλο και που θα μπορούσαμε να πάμε αν περνάγαμε τα Χανιά. Το ματς του κυπέλλου το αφήσαμε πίσω μας και προσπαθήσαμε να βρούμε τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε στο σημερινό παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr