Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τέσσερις απουσίες και 2 νέα πρόσωπα στη Βέροια

Ο Ανδρέας Τάτος θα ενισχύσει τη Βέροια στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πίσω τους αφήνουν άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό και τα όσα… τραγελαφικά έγιναν, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους σε ένα ακόμη δύσκολο ματς, αυτή της Τετάρτης (04/02) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας (02/02) με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, στην οποία πήραν μέρος και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Ανδρέας Τάτος και Κάρλος Καμπαγιέρο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους, μιας και υπάρχει αισιοδοξία πως τα δελτία τους θα είναι έτοιμα για το ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Στα πλάνα του Γκρανέρο θα βρίσκεται και ο Στέλιος Μαραγκός, του οποίου το πρόβλημα με το δελτίο λύθηκε, ενώ ο Νέτο θα παραμείνει και πάλι εκτός αφού θέλει λίγες μέρες ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας των υπόλοιπων συμπαικτών του.
Σίγουροι απόντες από το ματς των Ιωαννίνων θα είναι οι Μπαλάφας και Μπατιόν, που ως γνωστόν αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και οι Βέρτζος, Μπαργκάν που συμπλήρωσαν κάρτες.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (03/02) με πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.
ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr