Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Να βλέπουμε μπροστά και όχι πίσω

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVAκαι στον  Βαγγέλη Πήχα


Ο Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα, τόνισε ότι ο ΠΑΣ πρέπει με την Κέρκυρα να προτάξει τα δυνατά σημεία και να πάρει τη νίκη. Για την αντίπαλη ομάδα ανέφερε: «Η Κέρκυρα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι δεν βρίσκεται τυχαία σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση που έχει. Έχει καλή ποιότητα παικτών, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, όπως έχει και καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Είναι από τις ομάδες με πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα».


Όσο για το ματς στα Γιάννινα τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχουμε ισορροπία. Και αμυντικά να λειτουργούμε καλά και να μη υπάρχουν προϋποθέσεις να δεχτούμε γκολ, όπως και στην επίθεση να είμαστε δημιουργικοί και επικίνδυνοι. Αυτά τα δύο στοιχεία σε πάνε πιο εύκολα στο καλό αποτέλεσμα. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει πάντα όταν υπάρχει αντίπαλος που σου βάζει δυσκολίες όπως είναι η Κέρκυρα. Από την άλλη πλευρά και εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σπουδαίο για εμάς. Θα δούμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου όπως και τις αδυναμίες του και μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».


Για τη μεταγραφολογία των ημερών και πόσο επηρεάζει την ομάδα σε συνδυασμό και από τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ανέφερε: «Το αποτέλεσμα από το κύπελλο είναι κάτι ξεχωριστό και προέκυψε την Τετάρτη. Το άλλο με τη μεταγραφολογία είναι ένα κομμάτι που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι τιμητικό για μας να έχουμε στην ομάδα παίκτες που να προκαλούν το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Και μακάρι τα παιδιά, όποιος έχει αξία και μπορεί να πάει σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθούμε, να βελτιώνουμε και να αναπτύσσουμε την προοπτική, παίκτες από τη δική μας ομάδα να πάνε σε κάποια μεγαλύτερη. Για το κύπελλο βρεθήκαμε σε μια κακή μέρα και αυτό μας στενοχώρησε πολύ. Αυτό είναι παρελθόν και ποτέ δεν πρέπει να μένουμε σε κάτι που είναι πίσω. Να μαθαίνουμε απ’ αυτό, να γινόμαστε καλύτεροι και να βλέπουμε την επόμενη στιγμή». 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ