Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Αφαίρεση άλλων 4 βαθμών από τον ΟΦΗ

Δύσκολες ώρες για την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου


Πλέον με το ένα πόδι στην Football League είναι η κρητική ομάδα, μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για χρέη στους ξένους παίκτες  Χόρχε και Τζόρντι Λόπεθ, όπως άλλωστε από χθες σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Ετσι του αφαιρούνται 4 βαθμοί ενώ δεν ορίστηκε από την Σούπερ Λίγκα το ματς με τον Ατρόμητο. Οπως μάλιστα προειδοποίησε η Σούπερ Λίγκα, αν δεν τους ξεπληρώσει θα συνεχίσει να μην ορίζει ματς των κρητικών!

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό η κρητική ομάδα είχε δεχθεί τιμωρία -6 βαθμών για οφειλές σε ποδοσφαιριστή και πλέον είναι στο -10 και στην τελευταία θέση της Super League, την ώρα που έχει ήδη υποβιβαστεί η Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ.   

Ύστατη προσπάθεια...

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι άνθρωποι του ΟΦΗ κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης, όμως οι πιθανότητες δικαίωσης είναι ελάχιστες...

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr