Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Λουτσέσκου: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη ΤύπουΟ προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο αξίζαμε ξεκάθαρα τους 3 βαθμούς. Προσπαθήσαμε από την αρχή να το ελέγξουμε, να κάνουμε ανάπτυξη παιχνιδιού, να κάνουμε φάσεις και να κρατήσουμε τον ΠΑΣ μακριά από την περιοχή μας. Δυστυχώς δεν αντιδράσαμε καλά στις ευκαιρίες του α' μέρους και από εκεί και πέρα δυστυχώς υπήρξε πάλι λανθασμένη απόφαση του επόπτη, που έδωσε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Για πέντε λεπτά υπήρξε μία σύγχυση από την πλευρά μας, γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σ' ένα ματς που πρακτικά το ελέγχαμε, αλλά μετά επιστρέψαμε και συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ισοφαρίσαμε και στο τέλος πιέσαμε και είχαμε εμείς τις ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. 

Είναι 4 πόντοι που χάσαμε από τέτοιες καταστάσεις, σε Καλλονή και σήμερα σε Γιάννενα. Τα λάθη είναι λάθη, αλλά είναι απογοητευτικό να χάνεις παιχνίδια που είναι στο χέρι σου. Το να χάνεις κάνοντας εσύ λάθος το αποδέχεσαι πιο εύκολα».