Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μετά την παρέλαση τέλος και ο Αναστασίου!

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου


Τέλος και επίσημα ο Γιάννης Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου»



Στην ανακοίνωση των «πράσινων» υπάρχει και δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος τον ευχαριστεί για όλα όσα πέτυχε στον πάγκο του «τριφυλλιού». «Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».