Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μιχαήλ: Προσγειωθήκαμε, αφού είχαν πάρει τα μυαλά αέρα

Ο Αλέξης Μιχαήλ που βραβεύτηκε ως MVP από τον Βασίλη Παπαγγέλη (φωτο αριστερά)


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ανακηρύχτηκε ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και του Ολυμπιακού Βασίλης Παπαγγέλης. Έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις που έγιναν.

Βασίλης Παπαγγέλης: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για 'μενα που σε βραβεύω ως MVP, γιατί σε γνωρίζω από πιτσιρικά. Είναι πραγματικά χαρά μετά από τόσα χρόνια. Εύχομαι να πάμε καλύτερα στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε 'σενα και τους συμπαίκτες σου».

Αλέξης Μιχαήλ: «Να σας ευχαριστήσω για το βραβείο που μου δώσατε. Πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες και θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα, γιατί μέχρι στιγμής δεν είχαμε χαμογελάσει τόσο. Από εδώ και πέρα εύχομαι να χαμογελάμε περισσότερο, αλλά αυτό απαιτεί πολλή δουλειά.

Για το αν ήταν ένα μήνυμα, ότι πρώτα έπρεπε να σπάσουν τα δοκάρια και μετά η γκίνια: «Τρία δοκάρια και το γκολ ήρθε τελικά από καραμπόλα. Σταθήκαμε τελικά λίγο τυχεροί, στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να σταματήσουμε. Χρειάζεται να μαζέψουμε βαθμούς. Είχαν πάρει τα μυαλά μας αέρα κατά την προσωπική μου γνώμη, όπως όλων. Τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με το στόμα. Χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση  και πίστη στην ομάδα».


Για το αν ο Πανθρακικός ήταν καλός ή ο ΠΑΣ μέτριος στο α' ημίχρονο: «Αυτές οι ομάδες σε τέτοια παιχνίδια έχουν πολλά να κερδίσουν και τίποτα να χάσουν. Σε αντίθεση μ' εμάς που έπρεπε σήμερα να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ο Πανθρακικός δεν μας απείλησε σήμερα ιδιαίτερα, ήρθε να κρατήσει το μηδέν. Εμείς στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά, κάναμε περισσότερες φάσεις, απ' ό,τι στο πρώτο που είχαμε μόνο το κερδισμένο πέναλτι. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια».