Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια λέει η ΠΑΕ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης


Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα υπενθυμίζει στους φιλάθλους τα εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι την προσεχή Κυριακή ότι, λόγω της αλλαγής στο νομικό πλαίσιο που αφορά την έκδοση εισιτηρίων (νέος αθλητικός νόμος) η διαδικασία έχει πλέον γίνει πιο αυστηρή και πιο χρονοβόρα.
Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους τόσο από τα γραφεία της στο ΠΕΑΚΙ όσο και από τη μπουτίκ της ομάδας (ωράριο λειτουργίας καταστημάτων). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς online από το www.pasgiannina.gr.


Το εκδοτήριο στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα έως τις 14:00. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΣ καλούμε όλους να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν την Κυριακή καθώς υπάρχει κίνδυνος οι καθυστερήσεις να είναι τόσο μεγάλες που ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο».