Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τρέχουν για να καλύψουν λάθη και αδυναμίες

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με πίκρα αποχώρησαν από τη Λεωφόρο οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΣ, έχοντας την αίσθηση ότι το σκορ της ήττας  με 3-1 από τον Παναθηναϊκό τους αδικεί. Γιατί η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης αλλά επανέλαβαν και οι ποδοσφαιριστές.
«Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί σ' αυτόν τον αγώνα, δουλέψαμε καλά αυτό το ματς. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το ματς. Δεν κοιτάμε όμως πλέον πίσω, κοιτάμε από τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης» τόνισε ο Βαλάντης Κοζορώνης. Ενώ ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ σημείωσε: «Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, το αποτέλεσμα μας αδικεί, δεν δικαιούμασταν τέτοιο σκορ. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Όποιος είδε το ματς μπορεί να το καταλάβει. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι δεν κερδίσαμε με τον Παναθηναϊκό να το κερδίσουμε την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης». 


Ο Γιάννης Πετράκης δεν τα είχε τόσο με τους παίκτες του, θεωρώντας ότι έκαναν μια σημαντική προσπάθεια, όσο με την έλλειψη τύχης γιατί τίποτα δεν βγήκε σε ότι έκανε ο ΠΑΣ, ενώ αντίθετα σε φάσεις ανύποπτες ο Παναθηναϊκός έβαλε τα γκολ. «Δεν έχουμε ρέντα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά ο Κρητικός τεχνικός. 

Για τους Γιαννιώτες το ματς με τον Παναθηναϊκό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Υπάρχουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό όπου με 2 νίκες η ομάδα θα ανακάμψει βαθμολογικά. Επί του παρόντος προέχει μόνο το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα. Η νίκη πλέον μοιάζει με μονόδρομο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς μια τέταρτη στη σειρά αποτυχία μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και να αρχίσει γκρίνια και εσωστρέφεια, σαν ένα εσωτερικό σαράκι, ότι κακό μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα. 

Για να προλάβουν όλα αυτά, στον ΠΑΣ τρέχουν για να ανασυνταχτούν, να διορθώσουν τα λάθη και τις αδυναμίες για να μπορέσουν να κάνουν την αντεπίθεση με καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Ο Πετράκης ίσως να κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα και να τη φρεσκάρει με κάποια νέα πρόσωπα. Χτες υπήρξε ταλαιπωρία στο ταξίδι επιστροφής στα Γιάννινα, αφού λόγω της ομίχλης καθυστέρησε να «πετάξει» το αεροπλάνο από την Αθήνα. Τελικά μετά από καθυστέρηση έγινε η πτήση και οι κυανόλευκοι από το αεροδρόμιο πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ


Όσοι έπαιξαν στη Λεωφόρο έκαναν αποθεραπεία και κανονικά προπόνηση η υπόλοιποι με τον Πετράκη να ασχολείται για αρκετή ώρα με τους παίκτες που δεν έπαιξαν. Βλέποντας ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι στα καλύτερά της, χωρίς να έχει την αποτελεσματικότητα και το τσαγανό που είχε άλλες φορές, θέλει να δώσει κίνητρα και στους υπόλοιπους, ώστε αν υπάρξουν αλλαγές σε κάποιες θέσεις, να είναι όλοι ζεστοί για να μπουν με κέφι στο γήπεδο. Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άντι Λίλα κάνει μεγάλες προσπάθειες να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Χτες έκανε ατομικό πρόγραμμα και εντός των ημερών περιμένουν να ανεβάσει στροφές. Πιθανόν να επιστρέψει στην ενδεκάδα και ο Θέμης Τζημόπουλος, που για λόγους τακτικής κάθισε στον πάγκο κατά τον προχτεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.