Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Παράσχος: Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ισοπαλία

Τα καλύτερα είπε για τον ΠΑΣ ο Γιώργος Παράσχος


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλό παιχνίδι, αλλά είχε δυνατές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα από τις δύο ομάδες, αλλά έλειψε η ποιότητα. Αισθανόμαστε άβολα με το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε έστω την ισοπαλία.

Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, χωρίς να είμαστε επικίνδυνοι, αλλά παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Στη δημιουργία φάσεων και στην τελική πάσα υστερούμε πολύ.


Στην επανάληψη δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ κι ένα δοκάρι από στημένες φάσεις που είναι ένα δυνατό μας σημείο. Πίστευα ότι δε θα κινδυνεύσουμε από στημένη φάση. Χάσαμε λίγο τον έλεγχο για 20 λεπτά σ' εκείνο το σημείο, αλλά με τις αλλαγές την κάναμε πιο επιθετική την ομάδα μας και αν ήμασταν πιο τυχεροί στη φάση του 93' ίσως παίρναμε κάτι. Δυστυχώς ακολουθεί ένας μαραθώνιος από εδώ και πέρα και έρχονται καθοριστικά παιχνίδια με την Καλλονή και τη Βέροια».


Για τον ΠΑΣ: «Έχει κορμό και οι παίκτες του βρίσκονται με κλειστά μάτια, κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Πετράκης. Παρότι φεύγουν 1-2 παίκτες κάθε χρόνο, πάντα εμφανίζεται δυνατός. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στον αντίπαλο προπονητή για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα. Εύχομαι στον ΠΑΣ, που έχει καλή ομάδα, να συνεχίσει το ίδιο καλά».