Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Έκλεισε το φύλλο αγώνος με 3-0 υπέρ του ΠΑΣ

Στην πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ παίρνει στα χαρτιά το ματς και πάει στους 47 βαθμούς


Ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας έκλεισε το φύλλο αγώνος καθώς ο ΟΦΗ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Αναγράφοντας μόνο τη 18άδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που κατέβηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Θα ακολουθήσει η τυπική διαδικασία. Το φύλλο αγώνος θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα και εκεί θα γίνει η επικύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του ΠΑΣ.


Για τα όσα έγιναν στο «Γεντί Κουλέ» ρεπορτάζ από το a-sports.gr

Μία από τις πιο μαύρες μέρες στην ιστορία του ΟΦΗ είναι η 21η Μαρτίου του 2015. Οι Κρητικοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι την τώρα που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του ματς, οι ποδοσφαιριστές και ο Νίκος Αναστόπουλος βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποχαιρετήσουν τους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί.

Αρκετοί παίκτες ήταν δακρυσμένοι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς. Κάποιοι έδωσαν τις φανέλες τους σε φιλάθλους. Ο Αναστόπουλος, ο οποίος είχε θερμό χαιρετισμό με τον Γιάννη Πετράκη, πήγε κοντά στους φιλάθλους, ενώ έκανε και τις ακόλουθες δηλώσεις στη Nova: «Την αφοσίωση την έχω αποδείξει εμπράκτως. Γι' αυτό είμαι εδώ, γι' αυτό είμαι κοντά στη διοίκηση. Από εκεί και πέρα, για νομικά θέματα δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι νομικός. Δεν μπορώ να σχολιάσω την απόφαση της διοίκησης».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είπε: «Δυστυχώς η κοροϊδία συνεχίζεται. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Τελειώνει μία μεγάλη ομάδα με αυτό τον τρόπο. Ευθύνες σε ποιους ρίχνετε: Δεν υπάρχει λόγος να ρίξω σε κάποιον ευθύνες. Μπράβο σε αυτό τον κόσμο που είναι εδώ. Ο καθένας συνεχίζει τον δρόμο του.»

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στη συνέχεια δήλωσε: «Η πιο άσχημη μέρα στην ιστορία του ΟΦΗ, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει, δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό. Πιστεύω ότ αυτή η μέρα θα γραφτεί στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας. Είναι η πιο άσχημη μέρα για τον ΟΦΗ. Ωστόσο, ο ΟΦΗ έχει ιστορία, έχει πολύ κόσμο και πιστεύω ότι αν κάποια πράγματα γίνουν σωστά, θα βρεθεί ξανά εκεί που αξίζει».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς ήταν τα πράγματα τον τελευτάιο καιρό είπε: «Όλο αυτό τον καιρό περάσαμε πάρα πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι ωραία πράγματα για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει κάθε τρεις μέρες και με τόσα προβλήματα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».


Τέλος ο Περογαμβράκης δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτό τον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο τς και να ξαναγυρίσουμε εκεί που ανήκουμε. Ο ΟΦΗ μπορεί να γυρίσει ξανά δυνατός».