Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας (16/3) ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Ιβάν Σαββίδη να στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό, μια και θεωρούσε πως μία αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, τη δεδομένη στιγμή, εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, ενόψει και των play offs, τη Δευτέρα (16/3) ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, έπειτα και από την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα απώλεια βαθμών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του».
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε επ’ αυτού: «Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημα και, παρότι εν τω μεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους άμεσους στόχους της.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας».