Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πένθος και δάκρυα για τον 24χρονο Ευριπίδη

Πένθος για τον χαμό του πρωταθλητή κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη.


Tο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη και θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Πρωταθλητή του Ν.Ο.Ι. Ευριπίδη Αναστ. Σκλιβανίτη, ο οποίος έχασε την μάχη που έδινε για τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα.
Ο Ευριπίδης, γιος του Γενικού Γραμματέα του Ν.Ο.Ι. Αναστάσιου Σκλιβανίτη, από παιδί και επί σειρά ετών τίμησε με την αθλητική του παρουσία την «φανέλα» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, χαρίζοντας στο σωματείο του και στην Γιαννιώτικη Κωπηλασία μεγάλες διακρίσεις, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Υπήρξε πανελληνιονίκης από μικρή ηλικία, αγωνίστηκε και κατέκτησε νίκες και μετάλλια σε Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες και πρωταθλήματα, με κορυφαία επιτυχία του το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2009.

Ήταν ένας αθλητής υπόδειγμα αγωνιστικότητας, ευγένειας, ήθους και σεμνότητας, που έκανε περήφανους τους προπονητές του και είχε κερδίσει επάξια την αγάπη, την εκτίμηση και τη φιλία των συναθλητών του.
Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και η απουσία του από την κωπηλατική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. θα είναι για πάντα αισθητή…
***
Αύριο, Τρίτη, ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Ευριπίδη, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα παραμείνει κλειστός σε ένδειξη πένθους για τον αδικοχαμένο αθλητή του, ενώ η σημαία του Ομίλου επί τριήμερο κυματίζει μεσίστια.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων