Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Γ. Πετράκης: Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας

Πρέπει ο ΠΑΣ να διορθώσει τις αδυναμίες του δήλωσε στο agrinio-sports.gr ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, όπου επικράτησε με 3-1. Ο Γιάννης Πετράκης ήταν στενοχωρημένος με αυτό το αποτέλεσμα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο Agrinio-Sports, για τον πως είδε τα “καναρίνια” και την άποψη του για τις δυνατότητες τους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

-Η ομάδα σας γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό, ο οποίος έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο…

“Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος. Εμείς χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε απέναντι στον Παναιτωλικό για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

-Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές σας βοήθησαν να παίξετε καλύτερα από ότι στο πρώτο και να μειώσετε σε 3-1.
“Σίγουρα είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με την εικόνα του δεύτερου μέρους, όπου παίξαμε καλύτερα από ότι στο Α΄ ημίχρονο, πετύχαμε ένα γκολ και δείξαμε κάποια καλά στοιχεία”.

-Θα ήθελα να μου πείτε και την άποψη σας για τον Παναιτωλικό, μιας και τον είδατε σε δύο ματς…
“Ο Παναιτωλικός είναι από τις καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα”.

-Ποιο είναι το δυνατό στοιχείο του Παναιτωλικού;
“Έχει πολύ ποιοτική ομάδα και οργανωμένη. Αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που του δίνει πόντους ενόψει του νέου πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες μέρες”.


-Κάποιοι οπαδοί του Παναιτωλικού πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να πάρει ακόμη και μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη…

“Αυτά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε. Δεν είμαστε προφήτες. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Αυτά θα τα δούμε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάντως πιστεύω ότι θα τα πάει πάρα πολύ καλά”.


-Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε τους στόχους σας…

“Στόχος μου είναι να κάνουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα και στο τέλος της σαιζόν να πανηγυρίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία”.